Vieraspelikiertue jatkuu – viikonloppuna vastassa Akilles ja WP35

Edustusjoukkue|20.1.2021

Edustusjoukkue jatkaa vieraspelikiertuetta tulevana viikonloppuna. Odotettavissa on kaksi tiukkaa matsia kun ensin lauantaina on vastassa Akilles Porvoossa ja sunnuntaina WP35 Varkaudessa.

– Hyvillä fiiliksillä lähdetään taas pelaamaan ja valmistautuminen ollaan jo aloitettu. Alkuviikosta palauteltiin ja nyt kaikki keskityminen on lauantain Akilles matsissa, toteaa edustusjoukkueen sivutuki Jaakko Liukkonen.

– Viikonloppuna on kaksi erilaista joukkuetta vastassa, mutta varmaa on että kentällä täytyy tehdä paljon töitä ja antaa kaikkensa jotta pisteisiin on mahdollisuus. Meidän peli hakee vielä uomiaan, mutta sunnuntain voitto teki varmasti hyvää koko joukkueelle. Lähdetään jatkamaan samalla hyvällä ilmeellä johon jäätiin ja hakemaan tasaisuutta niin hyökkäys- kuin puolustuspeliin, jatkaa Liukkonen.

Akilles ja WP35 ovat tällä hetkellä sarjataulukossa sijoilla 3 ja 8. Viime vuoden mestari Akilles on kerännyt yhdeksästä ottelusta 15 pistettä ja WP35 on kerännyt kymmenestä ottelusta 4 pistettä. Akilles lähtee lauantain otteluun viiden ottelun voittoputkessa ja joukkue kuuluu myös kauden suuriimpiin mestarisuosikkeihin. WP35 on pelannut vaihtelevasti ja joukkue kohtaa vielä ennen sunnuntaita Narukerän vieraskentällä lauantaina.

– Akilles on hyvä joukkue. Joukkue puolustaa kurinalaisesti ja heitä vastaan on vaikea luoda maalintekopaikkoja. Sen lisäksi heillä on sarjan vaarallisimmat hyökkääjät, joten pitää olla valmiina heti alusta ja pelata tiiviisti puolustussuuntaan, kertoo Liukkonen.

– WP35 on yllätysvalmis porukka, jonka kanssa pitää olla tarkkana. Varsinkin heidän kotikentällä niin meidän pitää esittää omaa parasta peliäm, jos halutaan voittaa. WP35:n päivän kunto riippuu muutaman pelaajan otteista, eli nämä pitää merkata tiukkaan, toteaa Liukkonen.

Lauantain matsi Akillesta vastaan alkaa Porvoossa klo 17:00 ja sunnuntaina pelataan WP35:ttä vastaan Varkaudessa klo 15:00. Matsien tulokset löydät Jääpalloliiton tulospalvelusta.