U14-joukkueen kausi käyntiin Kontulassa

Juniorit|30.12.2023

HIFK U14-joukkueen kausi käynnistyi Kontulassa joulukuun puolivälissä. Joukkue oli ennen ensimmäistä peliä päässyt vain kertaalleen kokoontumaan yhteen ja harjoittelemaan ”isolla jäällä”. Tätä ainokaista harjoittelua ei auttanut hirmuinen lumipyry, joten kokemuksemme ison jään pelistä oli ennen peliä liki nolla.

HIFK painoi päälle, mutta Akilles iski pitkä päätyyn ja halukkaat perään -taktiikalla. HIFK loi paikat, ja Akilles teki maalit. Ottelua oli pelattu 29 minuuttia, kun HIFK onnistui ensimmäisen kerran – Akilles sitä vastoin oli onnistunut jo viidesti. Ensimmäisen puoliajan oppien jälkeen valmennus muokkasi kentän ryhmitystä, ja junioritkin hiffasivat, mistä lajista on kyse. HIFK:n painostus jatkui toisella puoliajalla, ja puolustusta ei enää pitkillä palloilla puhkottu. Lopulta pisteet jaettiin 6–6 tasapelillä.

Hieno oppitunti junioreille ja taustajoukoille. Tästä kausi käyntiin ja kohti uusia haasteita!