HIFK tappioon vuoden viimeisessä ottelussa

Edustusjoukkue|29.12.2023

Vuoden viimeinen kamppailu päättyi HIFK:n tappioon 1-6 JPS:lle. Loistokoti Areenalla pelattu ottelu sai hyvän alun, kun Aku Ojanen vei vierailijat 11 minuutilla johtoon. Johtoa kesti vartin verran, kunnes JPS sai tasoituksen tehtyä.

– Aloitimme hyvin, mutta sitten toisella jaksolla vastustaja meni menojaan, HIFK:n Teodor Fritz-Tikkanen kommentoi ottelua.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen tauolle mentiin niukassa 1-2-tappioasemassa. Toiselle jaksolle JPS tuli paremmalla jalalla ja aloitti maalien tekemisen melkein heti puoliajan alkaessa. Tosin heidän ensimmäinen osumansa toisella puoliajalla hylättiin paitsiona. Se ei silti estänyt jyväskyläläisten maalijuhlaa.

– Ensimmäinen puoliaika oli aika tasainen, siinä jos olisimme saaneet muutaman maalin enemmän tehtyä, olisimme pystyneet roikkumaan paremmin mukana pelissä. Tunnin kohdalla rupesi pikkuisen bensa loppumaan, vähän oli eväät syöty ja kaveri sai pari maalia, HIFK:n päävalmentaja Teemu Laitinen toteaa.

Joukkueen seuraava peli on viikon päästä Oulunkylässä Botniaa vastaan. Sitä ennen edessä on uudenvuoden juhlintaa. HIFK:n puolustajalle Fritz-Tikkaselle se merkitsee erityisen paljon.

– Matkustan Ruotsiin uudenvuodenaatoksi. Olen siellä tosin vain yhden päivän ajan, Ruotsista kotoisin oleva Fritz-Tikkanen paljastaa suunnitelmistaan.

Nyt joukkue vetäytyy uudenvuoden viettoon ja ensi viikolla luvassa on sitten kaksi ottelua, joista ensimmäinen on paikallispeli ja toinen sitten Oulussa.