U12-joukkue voitokkaita haastaja-lohkossa Jyväskylän turnauksessa

Juniorit|17.12.2023

Joulukuun 16.päivä U12-joukkue lähti Jyväskylään haastajalohkoon hieman muuttuneella kokoonpanolla edellisestä turnauksesta. Lohkossa pelattiin neljän joukkueen voimin vastakkaiset ottelut jonka jälkeen pelattiin vielä sijoitusottelu.

HIFK:n turnaus alkoi Botniaa vastaan voitolla joka varmistui viimeisen sekunnin maalilla. Toisessa ottelussa JPS/valkoista vastaan HIFK käytti paremmin maalipaikkojaan verrattuna ensimmäiseen peliin ja varmisti samalla sijoitusottelun paikan lohko ykkösen ja kakkosen välillä. Kolmannessa ottelussa vastaan tuli myös kaksi ensimmäistä peliään voittanut Kampparit/musta. Ottelu oli tiukkaa jääpalloa Kamppareiden antaessa hienon vastuksen vaikka taipui lopussa HIFK:n tehdessä maalit.

Sijoitusottelussa HIFK:lle tuli uudestaan Kampparit/musta vastaan. Peli oli yhtä tasaista kun ensimmäisessä ja maalejakin joukkueet tekivät vuorotellen. HIFK:n tehdessä viimeisen varmistui myös haastajalohkon voitto.

Peliesitys oli joukkueelta iloista jääpalloa. Erityisesti puolustuspelaaminen oli joukkueelta hyvää ohjauspelaamista ja vastustajien maalipaikat pidettiin vähäisinä. Maalivahtien venyessä vielä pallojen eteen loisteliaasti antoi se koko joukkueelle puhtia. Hyökkäyspelissä oli paljon hyvää mutta joukkuepelaamisen vähyys heikensi maalipaikkoja. Turnauksen tsempparipalkinto sai joukkueen takalinjalla palloja vastustajilta pois luutinut Leo Lehtinen joka aina taistelee joukkueen eteen.

Takana vas. oik. Onni Hirvonen, Heidi Sundqvist, Leo Lehtinen, Antto Melavirta
Edessä vas. oik. Antti Kaasalainen, Tuomo Kaasalainen, Nils Gädda, Alvar Anttila, Frej Sundqvist (mv)