Räväkkä alku ei riittänyt – Tuplaviikonlopusta saldoksi yksi piste

Edustusjoukkue|17.12.2023

Tuplaviikonlopun toinen ottelu sunnuntaina päättyi pistejakoon Kamppareita vastaan tuloksella 3-3. Ottelu sai räväkän alun, kun Aku Ojanen vei HIFK:n 1-0- johtoon jo puolentoista minuutin pelin jälkeen. Nopeasta alusta huolimatta maalinteko tökki eikä paikoista meinannut millään upota.

– Kyllä meillä hetkemme oli ja paikkoja taas ihan riittävästi. Pientä maalinteon vaikeutta taas vaihteeksi. Hallinta oli perinteisesti meille, mutta tulos tasan, HIFK:n päävalmentaja Teemu Laitinen kuittaa.

Ottelussa pirteimmällä päällä helsinkiläisjoukkueesta oli Iiro Väkiparta, joka onnistui tänään myös maalinteossa. Väkiparta vastasi kotijoukkueen toisesta osumasta, johon sai Ojaselta syötön. Tehokkain pelaaja oli jälleen Ojanen, joka oli mukana kaikissa maaleissa.

– Oli tasainen matsi, kyllä me sitä aika paljon hallittiin. Pisteet olisi pitänyt himaan ottaa. Pallot pitää saada maaliin ja virheet vähän vähemmälle. Kyllä niitä pisteitä alkaa sitten tulemaan, Väkiparta analysoi.

Viikonlopusta käteen jäi ainoastaan yksi piste. Nyt edessä on reilun viikon huili ennen kuin seuraavan kerran joukkue on tositoimissa. Rauhallisen joulun viettämisen jälkeen Tapaninpäivänä on jälleen perinteinen paikallisottelu Botniaa vastaan, tällä kertaa HIFK:n isännöimänä.