Tuplaviikonlopun ensimmäisessä matsissa vastassa Narukerä

Uncategorized|11.1.2020

Kauden ensimmäinen tuplaviikonloppu kotona Brakulla tuo lauantaina vastaan Porin Narukerän. Ottelusta tulee varmasti kovatasoinen kun sääolosuhteen lupaavat hyvät puitteet.

Narukerä on aloittanut kauden vahvasti ja kuuluu kauden alkupuolikkaan kärkijoukkueisiin. Se on kerännyt kymmenestä ottelusta 14 pistettä ja sijaitsee sarjataulukossa sijalla neljä. Mutta joukkue on haavoittuvainen, joka on tullut esille viimeaikoina, kun joukkueen kaikki kolme tappiota on tullut neljästä viimeisestä ottelusta.

– Narukerä on pelannut alkukauden hyvin ja niillä on kovatasoinen hyökkäys joka on täynnä taitavia yksilöitä. Pitää vaan pelata fiksusti ja puolustaa kurinalaisesti koko joukkueena, toteaa maalivahti Niko Laakso.

– Pitää myös tottakai omista paikoista tehdä maalit. Viimeksi saatin paljon paikkoja mut ei viimeistelty. Tällaisissa kovissa peleissä ei ole varaa siihen jos halutaan voittaa, jatkaa Laakso.

HIFK:n osalta kauden toinen puolikas ennustaa hyvää. Viimeisin ottelu Akillesta vastaan päättyi tappioon, mutta pelillisesti oli havaittavissa paljon positiivisia asioita. Joukkueena pystytään haastamaan sarjan kärkijoukkueet ja hakemaan voittoja.

– Meillä on hyvä fiilis päällä. Oma peli kulkee hyvin ja saadaan luotua paljon paikkoja. Nyt pitää vaan kääntää tiukat matsit voitoiksi karsimalla pois omista virheistä, kertoo Laakso.

– Tänään lähdetään tottakai voittamaan. Toivottavasti paikalle tulee paljon porukkaa ja saadaan hyvä fiilis Brakulle, lopettaa Laakso.

Matsi alkaa tänään klo 15:00 Brakulla. Tule mukaan kannustamaan Stadilaiset voittoon!

Kuva: Sofia Ervasti