Tule mukaan jääpallokouluun!

Juniorit|5.12.2019

Jääpallokoulu kasvattaa nuoria talviliikunnan ja jääpallon harrastamisen pariin. Jääpallokoulun tavoitteena on luoda turvallinen ja motivoiva alku lasten sekä nuorten urheilu-harrastukselle. Koulu on kohdennettu kaikille 2010-2014 syntyneille, jääpallosta ja luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Ohjaajina toimivat ammattitaitoiset HIFK Bandyn entiset ja nykyiset pelaajat sekä valmentajat.

Varusteet
Jääpallokoulun aloittamiseksi tarvitaan luistimet ja ristikollinen, jääpeleihin tarkoitettu kypärä sekä kaulasuojus. Muiden suojien käyttöä suositellaan (polvi- ja kyynärsuojat). Vaatetuksen kannattaa olla sääolosuhteet huomioiden sopivan lämmin ja hengittävä.

Kouluajat
Jääpallokoulu järjestetään tiistaisin klo 17.30-18.30 Brakulla ja sunnuntaisin klo 9.00–10.00 Oulunkylän tekojäällä. Kokoontuminen on aina 15 minuuttia ennen koulun alkamista.

Kustannukset
2019-2020 jääpallokoulun kausimaksu on 130€. Kausimaksu sisältää noin 25 jääharjoitusta, harjoituspaidan, mailan ja pallon sekä seuran jäsenyyden ja kausikortin edustusjoukkueen kotipeleihin.

Ilmoittautuminen
Mukaan pääsee 40 jääpallosta ja luistelusta innostunutta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ja kysymykset sähköpostilla osoitteeseen jpk@hifk-bandy.fi

Kuva: Pihla Liukkonen / Kontrastia