Tosipelit alkavat tänään – alemman jatkosarjan ensimmäisessä vastassa Akilles kotona!

Edustusjoukkue|4.2.2023

Alemman jatkosarjan matsit alkavat Rödan osalta tänään kun vastaan asettuu Akilles. Matsi alkaa klo 17:00 Brakulla.

Joukkueiden väliset runkosarjan ottelut jakautuivat kahtia, kun molemmat joukkueet voittivat kotikentäällään. Ensin Akilles vei kotiottelun nimiinsä 6-0 ja neljä päivää myöhemmin Röda oli voitokas Brakulla tuloksella 6-3. Runkosarjan loppusijoituksessa Akilles ole Rödaa parempi. Akilles lähti jatkosarjaan 3 lähtöpisteellä ja Röda 1 lähtöpisteellä. Lähtöpisteiden takia ottelussa on suuret panokset. Voitto helpottaisi playoff-paikan saavuttamista Rödan osalta huomattavasti. Myös mikäli joukkeet sijoittuisivat alemmassa jatkosarjassa tasapisteisiin nousisi Röda keskenäisten otteluiden turvin porvoolaisten ohi.

Aku Ojasen ajatuksia päivän Akilles-matsista:

Ensimmäinen jatkosarjan matsi, mikä fiilis joukkueessa?
Joukkueessa on hyvä ja odottava fiilis. Mukavinta pelata pelejä, joissa on enemmän panosta.

Matsin panokset tiedossa, voitolla hyvä startti jatkosarjaan ja kiinnitys playoff-paikkaan. Vaikuttaako valmistautumiseen?
Tärkeä peli, mutta tuskin yksilöiden valmistautumisrutiinit muuttuvat mitenkään suuremmin. Asenne on tietenkin oltava kunnossa.

Vastassa Akilles, minkälaista matsia odotat?
Akilleksen kanssa usein ollaan pelattu tiukkoja pelejä, ja Akilles on mieluinen vastus meille. Heillä on paljon teknisiä ja nopeita pelaajia, joiden kanssa on oltava tarkkana.

Minkälainen Röda esiintyy?
Röda on yhtenäinen, taisteleva ja taktinen

Ketä kannattaa seurata matsissa?
Suosittelen tällä kertaa seuraamaan nuorisokaartista numeron 45 eli Iiro Väkiparran otteita