Kauden viimeinen derby – Botnia saapuu vieraaksi Brakulle

Edustusjoukkue|8.2.2023

Kauden viimeisessä Stadin derbyssä Botnia saapuu vieraaksi Brakulle. Matsi alkaa klo 19:00.

Päivän derbyssä on suuret panokset Rödan osalta. Rödalla on edessä pakkovoitto jos joukkue mielii mukaan playoffeihin. Rödan pitää voittaa kaikki loput 3 alemman jatkosarjan otteluaan, ja lisäksi Akilleksen tulee voittaa WP35 tänään Porvoossa. Tällöin Röda pääsee mukaan playoffeihin alemman jatko sarjan 2. sijalta.

Botnian osalta päivän ottelu on kauden viimeinen. Päivän matsi on joukkueelle alemman jatkosarjan viimeinen ottelu, eikä joukkueella enää ole mahdollisuukisa playoffeihin. Botnia ei kuitenkaan tule helpolla kaatumaan, koska kauden keskenäiset ottelu ovat 1-1 ja tänään ratkaisataan koko kauden Stadin herruus.

Patrik Huberin ajatuksia päivän derbystä:

Tänään kauden viimeinen ja ratkaiseva derby, mikä fiilis joukkueessa?
Joukkueessa on loistava fiilis. Kiva päästä pelaamaan tosipelejä, ja matsi on meille erityisen tärkeä koska tänään on pakko voittaa jos halutaan mukaan playoffeihin.

Vastassa Botnia, minkälaista matsia odotat?
Tiukka matsi tiedossa, ja matsit Botniaa vastaan on aina ollut tiukkoja ja niissä enemmän latausta. Kauden matsit Botniaa vastaan 1-1, niin tänään pitää näyttää, että ollaan Stadin paras joukkue.

Minkälainen Röda esiintyy?
Tänään nähdään kauden paras Röda kentällä. Tänään ollaan kaikin puolin parempi joukkue – hyökätään ja hallitaan peliä, ja puolustetaan tiiviisti koko joukkueella.