Runkosarjan viimeinen matsi tänään Jyväskylässä – katseet kohdistettu jo jatkosarjaan

Edustusjoukkue|29.1.2023

Edustusjoukkue pelaa tänään runkosarjan viimeisen matsin Jyväskylässä JPS:n vieraana. Ottelu alkaa Loistokoti Areenalla klo 15:00

Ottelulla ei ole merkitystä joukkueiden loppisijoituksiin runkosarjassa. JPS:n on varmistanut paikkansa ylemmässä jarkosarjassa, johon se menee runkosarjan sijalta 3. Röda sen sijaan tulee pelaamaan alempaa jatkosarjaa, runkosarjan sijalta 7. Molemmat joukkueet esittäneet hyviä otteita viimeisissä otteluissa. JPS on voittanut kolme viimeistä otteluaan, ja Röda on saanut pelinsä kulkemaan tammikuun puolella keräten valtaosan runkosarjan pisteistään viimeisen 5 ottelun aikana.

Pyry Kunnaksen ajatukisa runkosarjan viimeisestä matsista:

Vastassa JPS, minkälaista matsia odotat?
JPS on ollut viimeaikoina hyvässä vireessä. Heillä on hyvin luisteleva joukkue, josta löytyy maalintekotaitoa. Varmasti on tulossa tiukka peli, joka vaatii meiltä hyvän onnistumisen.

Matsilla ei HIFK:n osalta ole vaikutusta runkosarjan loppusijoituksiin, mitkä panokset on pelissä ja miten joukkue valmistautuu tällaiseen peliin?
Me valmistaudutaan täysin normaalisti. Joukkueen mentaliteetti on, että jokaista peliä lähdetään voittamaan oli vastassa sarjakärki tai jumbo, tai vaikuttaako peli loppusijoituksiin. Lisäksi peli on tärkeä sen kannalta, että saamme omaa peliä kehitettyä ja, että saadaan hyvä matsi alle ennen jatkosarjan alkua.

Minkälainen Röda esiintyy Jyväskylässä?
Jatketaan viimeaikaisia hyviä otteita. Saadaan hyvä fiilis ja flow päälle jatkosarjaan. Taistellaan joukkueena yhtenäisesti molempiin suuntiin, ja pelataan joukkeelle.

Ketä kannattaa seurata sunnuntain matsissa?
Meidän maalivahdit on takuumiehiä pisteiden kannalta, joten heidän otteita kannattaa ehdottomasti seurata.