Tosipelit alkavat huomenna – puolivälierissä vastassa JPS

Edustusjoukkue|16.2.2021

Edustusjoukkue aloittaa Bandyliigan playoffit huomenna keskiviikkona kun puolivälierissä vastaan asettuu JPS. Puolivälierät pelataan paras kolmesta periaatteella. Ottelupäivät ovat keskiviikko 17.2, perjantai 19.2 ja sunnuntai 21.2.

– Tosi hyvät fiilikset. Tätä on odotettu, että kauden parhaat pelit alkavat. Fiilistä nostaa myös se, että jokainen peli on voitettavissa, kun vaan pelataan omalla tasolla. Runkosarjan viimeiset pelit olivat vähän tahmeita ja niistä on otettu opiksi, kertoo hyökkääjä Santeri Laitinen.

– Tottakai panokset ovat selkeät, vain voitot ratkaisevat. Sen pitää näkyä molempien joukkueiden tekemisissä ja sitä kautta intensiivisinä ja tiukkoina peleinä. Tulossa on varmasti tasainen ja kova sarja, jatkaa Laitinen.

Runkosarjassa JPS sijoittui kolmanneksi ja sai näin kotiedun sekä pääsi valitsemaan vastustajan puolivälieriin. Puolivälieräsarjan voittaja kohtaa välierissä joko Akilleksen tai WP35:n. Kauden aikaisemmat kohtaamiset joukkueiden välillä ovat olleet tasaisia. Jyväskylässä JPS oli parempi maalein 6-2 ja Brakulla pisteet tasattiin tuloksella 3-3.

– JPS on hyvin liikkuva ja energinen nuori joukkue. Pystyvät hyökkäämään monipuolisesti ja puolustavat tiiviisti. Meidän pitää pystyä puolustamaan fyysisesti ja järkevästi kuten ollaan parhaimmillaan puolustettu. Toki maalipaikat tulee hyödyntää hyvällä prosentilla, lopettaa Laitinen