Tavoitteena neljän pisteen viikonloppu – tuplaviikonlopun toisessa matsissa vastassa WP35

Edustusjoukkue|11.1.2020

Tuplaviikonlopun toisessa matsissa vastaan luistelee WP35 Varkaudesta. Tavoitteena on voitto ja siten kasvattaa viikonlopun pistepottia neljään pisteeseen.

WP35 sijaitsee sarjataulukossa sijalla 8. ja taistelee jokaisessa ottelussa pisteistä ja pudotuspelipaikasta. WP35 on pelannut useamman tasaisen ottelun sarjataulukossa paremmin sijoittuneita joukkueita vastaan, mikä todistaa joukkueen iskukyvyn.

– Tiukka peli tulossa. WP35 taistelee jokaisesta pisteestä jotta pääsee pudotuspeleihin. WP35 on parempi jengi kun mitä sarjataulukko näyttää. Taitavia yksilöitä ja todella hyvä erikoistilanteissa, niin pitää kyllä olla hereillä heti alusta, toteaa puolustuslinjan Patrik Huber.

Viimeinen kohtaaminen WP35:tä vastaan joulukuun puolivälissä oli tapahtumarikas. Pisteet matkasivat silloin Kämäriltä Stadiin lukemin 4-5 viimehetken loppukirillä.

– Varkaudessa pelattiin vaikea peli. Käytännössä koko matsi oltiin vajaalla eikä saatu omaa peliä kulkemaan vasta kun lopussa. Mutta taisteltiin sillon hyvin ja saatin käännettyä voitoksi, kertoo Huber.

– Tänään pitää saada parempi startti ja sitä kautta ottaa ote matsista. Meillä on hyvä fiilis päällä. Pitää vaan jatkaa samaa liikettä ja aktiivisuutta kun eilen, niin varmasti saadaan tänään kaksi pistettä, lopettaa Huber.

Matsi alkaa tänään klo 13:00 Brakulla. Tule mukaan kannustamaan punaiset voittoon!