Tänään taas tärkeitä pisteitä jaossa – OLS vierailee Brakulla

Edustusjoukkue|2.2.2020

Viikonlopun toisessa matsissa luistelee vastaan toinen pohjoisen joukkue OLS. Matsissa on taas kaksi tärkeää pistettä jaossa molemmille joukkueille.

OLS on haalinut tähän mennessä runkosarjassa 4 pistettä joka oikeuttaa yhdeksänteen sijaan. Joukkue taistelee kuitenkin vahvasti pudotuspelipaikasta LRK:n, Botnian ja WP35:n kanssa. Voitolla OLS ottaisi vahvan kiinnityksen playoffeihin ja siirtyisi Botnian ohi yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen kauden alussa oli punaisten juhlaa. HIFK haki vierasvoiton selkein luvuin 9-2 luvuin. Silloin olosuhteet olivat mainiot toisin kun tänään, jolloin sade saattaa vaikuttaa peliin vahvasti. Ottelu tulee olemaan haastava ja OLS tulee taistelemaan pisteistä loppuun asti. Joukkueelta löytyy myös luisteluvoimaa ja etenkin oululaisten moottori Eemi Dolk on ollut hyvässä iskussa koko kauden.

– OLS on hyvä liikkuva joukkue joka puolustaa ja taistelee loppuun asti. Ei varmasti saada mitään ilmaseksi vaikka voitettiin viimeksi aika selkeästi, kertoo sivutukena pelannut Tuukka Järvinen.

– Lähdetään matsiin hyvällä liikkeellä ja agressiivisuudella. Pitää ottaa matsin tempo heti kontrolliin eikä antaa OLS:lle mahdollisuutta, jatkaa Järvinen.

Eilisestä LRK-pelistä voidaan positiivisena ottaa mukaan kaksi pistettä, muuten peli-ilme ei ollut riittävällä tasolla. Päivän otteluun pitää saada parempi taistelutahto ja liike heti matsin alusta.

– Pitää parantaa paljon eilisestä. Oltiin ekalla puoliajalla liian pehmeitä hyökkäys- ja puolustuspäässä. Saatiin kuitenkin toiselle puoliajalle parannettua ja sen kautta voitto. Tänään ei samanlaiseen ole varaa, toteaa Järvinen.

– Pitää taas taistella. Ei varmasti ole helppo matsi tiedossa kun sää voi olla mitä on, lopettaa Järvinen.

Matsi alkaa tänään Brakulla klo 13:00. Tule messiin kannustamaan punaiset voittoon!