Tänään runkosarjan viimeinen matsi – matkataan Poriin Narukerän vieraaksi

Edustusjoukkue|15.2.2020

Runkosarjan viimeisessä matsissa vastaan luistelee Porin Narukerä. Matsi alkaa Amiko Areenalla poikkeuksellisesti jo klo 14:00.

Narukerä on ollut vakuuttava runkosarjassa ja joukkue on varmistanut kolmannen sijan. Porilaisilla on 13 voittoa 17 matsista ja huomioitavaa on, että joukkue ei ole hävinnyt kertaakaan kotikentällä. Narukerä on kuuden matsin voittoputkessa ja viimeinen tappio tuli Brakulla tammikuun alussa.

Joukkueiden viimeinen kohtaaminen päättyi punaisten 4-2 voittoon. Matsi oli tasainen ja voiton varmisti punaisten tiivis puolustuspeli. Narukerän pelintekijät saatiin pidettyä kontrollissa ja pois maalipaikoilta. Myös oma hyökkäyspeli oli tehokasta ja luodut maalintekopaikat käytettiin hyvin hyödyksi.

– Kova peli taas tulossa. Ollaan perinteisesti pelattu tiukkoja matseja porilaisten kanssa. Tänään ratkaisee tahto ja asenne, se kumpi haluaa enemmän ja pelaa loppuun asti tulee voittamaan, kertoo konkari Tomi Tastén.

Päivän matsilla ei ole runkosarjan sijoituksiin nähden panosta. Mutta matsin panokset ovat tulevissa playoffeissa. Narukerä on yksi mahdollisista vastustajista jo heti keskiviikkona puolivälierissä.

– Tänään haetaan hyvää ehjää matsia ja tatsia playoffeja varten – pisteillä ei ole niin väliä kun runkosarjan sijoitukset on jo ratkennut. Tottakai haetaan myös henkistä yliotetta porilaisista kun voi hyvin olla, että pelataan jo puolivälierissä niitä vastaan, toteaa Tastén.

– Pitää saada onnistumisia joukkueena ja tottakai itse lähden hakemaan maaleja ja hyvää fiilistä. Aina lähdetään pelaamaan voitosta, lopettaa Tastén.

Matsi alkaa tänään klo 14:00 Porissa Amiko Areenalla.