Runkosarjan viimeinen kotimatsi – vastassa Akilles

Edustusjoukkue|9.2.2020

Tänään pelataan runkosarjan viimeinen kotimatsi. Brakulla vastaan luistelee Porvoon Akilles. Luvassa on derbytunnelmaa kun odotettavissa on suuri joukko kannattajia myös Porvoosta.

Akilles on pelannut vakuuttavat runkosarjan ja on tällä hetkenä toisena vain kaksi pistettä ykköspaikkaa pitävää Veiterää perässä. Joukkue taistelee vielä tiukasti runkosarjan voitosta, joka ratkeaa pitkälti ensi perjantaina pelattavaan Veiterä-Akilles -otteluun. Mutta ensin joukkue vierailee Brakulla punaisten vieraana.

Joukkueiden viimeinen kohtaaminen päättyi Akilleksen 5-3 voittoon. Ottelu oli tasainen ja ratkesi vasta pelin lopussa. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa viedä ottelu nimiinsä. Myös tänään on odotettavissa kovaa taistelua pisteistä.

– Meidän pitää taas keskittyä puolustukseen, sitä kautta se lähtee. Tiivis ja agressiivinen puolustus on meidän vahvuus, kun saadaan se toimimaan on meitä vaikea voittaa, kertoo puolustuksen Patrik Huber.

– Pitää tottakai myös itse laittaa paikoista pallo maaliin. Porvoossa meillä oli paljon paikkoja eikä saatu niistä sisään. Lopulta matsi sitten kääntyi Akillekselle, jatkaa Huber.

Eilisestä JPS -ottelusta ei paljoa hyvää löytynyt. Joukkue teki helppoja virheitä, joista JPS rankaisi tehokkaasti. Viimeisten otteluiden tärkeimpänä tavoitteena on saada oma peli kuntoon ja sellaiselle tasolle, että playoffeissa pystytään haastamaan kärkijoukkueita.

– Eilisestä pitää oppia. Ei voida tehdä yhtä paljon virheitä ja voittaa matseja. Varsinkin kun playoffit lähestyy niin pitää saada peli meidän omalle tasolle, lopettaa Huber.

Matsi alkaa tänään Brakulla klo 13:00. Kaikki mukaan kannustamaan Röda voittoon!