Tänään JPS:n kaatoon Jyväskylään

Edustusjoukkue|8.2.2020

Tänään edustusjoukkue matkaa Jyväskylään haastamaan JPS:aa. Tiedossa on kovavauhtinen matsi hyvissä olosuhteissa. Kaksi pistettä on taas tarjolla, mutta sitäkin tärkeämpää on saada onnistumisia ja flow playoffeja varten

Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen päättyi Brakulla 3-4 JPS:n voittoon. Matsi pelattiin kauden alussa ja molempien joukkueiden peli on kehittynyt kauden mittaan. Tällä hetkellä JPS on sarjataulukossa sijalla 5, neljä pistettä punaisia edellä.

Viime vuoden mestaruusvuodesta JPS on nuorentunut paljon. Mutta joukkue on pelannut hyvän runkosarjan ja on yksi sarjan luistelevimmista joukkueista.

– Pitää olla valmis vastaamaan JPS:n liikkeeseen. Sen lisäksi pitää puolustaa hyvin ja tiivisti. Maalipaikkoja ei varmaan kummallekkaan joukkueelle tule montaa, niin pitää käyttää tehokkaasti ne maalipaikat mitä saadaan, toteaa maalintekijä Otso Ikävalko.

Runkosarjaa on jäljellä enää kolme matsia ja valmistautuminen playoffeihin on henkisesti alkanut. Viimeisistä matseista on tärkeää saada hyviä tuloksia jotka kantaa playoffeihin asti. Samalla haetaan ennakkoasetelmia tulevia ottelupareja varten.

– Ollaan pelattu tällä ja viime kaudella tiukkoja ja vähämaalisia matseja JPS:aa vastaan. On tärkeetä, että saadaan tällasia kovavauhtisia ja playoffhenkisiä pelejä runkosarjan loppuun, kertoo Ikävalko.

– Tulee taas olemaan hienoa nähdä IFK-faneja paikalla. Todella iso arvostus faneille kun olette mukana kannustamassa meitä joka paikkakunnalla, lopettaa Ikävalko.

Matsi alkaa tänään klo 15:00 Jyväskylässä Viitaniemen kentällä.