Pisteet tasan JPS:n kanssa – lopputulos Brakulla 3-3

Edustusjoukkue|6.2.2021

JPS saapui Brakulle vierailulle runkosarjan loppusuoralla. Kyseessä sarjan neljänneksi viimeinen matsi, joka tuo oman lisämausteen kun lopulliset sijoitukset playoffeja varten on jaossa. Ottelu oli tasainen ja lopulta pisteet tasattiin tuloksella 3-3.

Ensimmäinen puoliaika lähti liikkeelle tasaisesti ja joksenkin epävarmasti molemmilta joukkueilta. Kumpikaan joukkue ei tuntunut saavan otetta ottelusta. Ottelun avausmaalin teki vierasjoukkue. JPS siirtyi 0-1 johtoon kulman jälkitilanteesta kun matsia oli pelattu 16 minuuttia. Avaumaalin jälkeen kumpikin joukkue kärsi jäähyilystä, eikä sen takia saanut kunnolla ottelua haltuunsa. Rödalla oli mahdollisuus tasoittaa ottelu puoliajan lopulla, mutta epäonnistuneen rangaistuslaukauksen jälkeen tauolle mentiin 0-1 tilanteessa.

Toinen puoliaika alkoi Rödälle huonoimmalla mahdollisella tavalla. Jo minuutin pelin jälkeen JPS lisäsi johtoaan, 0-2, puolustuksen nukahtaessa maalivahdin pitkään avauksessa. 0-2 maalin jälkeen Röda otti peli haltuun, eikä vierasjoukkue saanut luotua maalintekopaikkoja. Santeri Laitinen teki punaisten ensimmäisen maalin kun 58 minuutin kohdalla kaventaen tilanteeksi 1-2. Tämän jälkeen Röda jatkoi painostusta. Laitinen iski päivän toisen maalinsa ja tasoitti matsin tilanteeksi 2-2 kun matsi oli pelattu 68 minuuttia. Röda siirtyi ensimmäisen kerran johtoon hieman onnekkasti 72 minuutin kohdalla kun Josua Eronen keräsi irtopallon haltuunsa ja viimeisteli 3-2 maalin. Johtomaalin jälkeen punaisten peli hyytyi ja JPS otti otteena matsista. Vierasjoukkueen ote tuotti myös tulosta ja 3-3 tasoitus syntyi 84 peliminuutin kohdalla. Tämä jäi myös ottelun lopputulokseksi ja näin pisteet tasattiin.

– Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli meidän tämän kauden huonointa peliä. Toisella puoliajalla peli koheni hieman, mutta paljon olisi vielä ollut parannettavaa. Huomista ja jatkoa ajatellen pitää tasoa nostaa huomattavasti jos halutaan voittaa ja päästä meidän asettamiin tavoitteisiin. Meillä oli kuitenkin lopulta mahdollisuudet voittaa matsi ja tuntuu siltä, että taas menetetiin piste, kertoo päävalmentaja Juha Laitinen.

Pelit jatkuvat heti huomenna kun OLS saapuu vieraaksi Brakulle. Matsi alkaa klo 13:00. Ottelu pelataan ilman yleisöä. Matsin voit katsoa livenä HIFK-Bandyn Youtube -kanavalta.