Pisteet tasan Brakulla – kotimatsi Kamppareita vastaan päättyi 4-4

Edustusjoukkue|6.1.2021

Edustusjoukkue pelasi tänään ensimmäisen oikean kotimatsin, kun Kampparit vieraili Brakulla. Matsi oli kovatempoinen ja se päästiin pelaamaan hyvissä olosuhteissa. Lopulta pisteet tasattiin lopputuloksella 4-4.

Ensimmäinen puoliaika oli punaisten hallintaa. Koko joukkue liikkui hyvin ja pallotempo oli hyvällä tasolla. Myös tulosta syntyi. Ensin Santeri Laitinen teki 1-0 kun peliä oli pelattu 5 minuttia ja 6 minuuttia myöhemmin Joonas Peuhkuri laukoi tilanteeksi 2-0. Alun maalien jälkeen punaisilla oli maalipaikat siirtyä useamman maalin johtoon, mutta tilanteita ei käytetty hyväksi. Sen sijaan Kampparit tasoitti vapaalyönnistä tilanteeksi 2-1. 3 minuuttia Kamppareiden kavennuksesta Aku Ojanen viimeisteli tilanteeksi 3-1, jossa siirryttiin myös puoliajalle.

Toinen puoliaika alkoi tasaisesti. Kampparit sai kuitenkin peliä haltuunsa mitä pidemmälle puoliaika eteni. Kun peliä oli pelattu 60 minuuttia teki Kampparit ensin tilanteeksi 3-2 rangaistuslyönnistä ja vain minuuttia myöhemmin oli ottelu tasan 3-3. Maalien jälkeen vierasjoukkue otti pelin vahvasti haltuunsa. Santeri Laitinen kuitenkin onnistui kaukolaukauksella siirtämään Rödan 4-3 johtoon kun 74 minuuttia oli pelattu. Tämän jälkeen Rödalle vihellettiin muutama kyseenalainen jäähy, jonka seurauksena Kampparit sai pelin taas haltuunsa ja aloitti loppukirin. Loppukiri tuotti tulosta ja loppulukemat kirjattiin 4-4 Kamppareiden tasoittaessa kun peliä oli pelattu 87 minuuttia.

– Meillä oli vahva ensimmäinen puoliaika. Pallo liikkui hyvin ja noudatettiin sovittua pelisuunnitelmaa. Saatiin myös luotua paljon maalintekopaikkoja, mutta ne olisi pitäynyt hyödyntää paremmin. Toisella puoliajalla ei oltu yhtä hyvin pelin sisällä. Jäähyt sotkivat peliä ja tehtiin virheitä mistä Kampparit rankaisi, kertoo päävalmentaja Juha Laitinen.

– Pelissä oli kuitenkin paljon positiivista jonka päälle pystyy rakentamaan. Pitää vaan karsia omat virheet pois ja pystyä kääntämään tiukat pelit voitoiksi. Tänään oli mahdollisuudet voittaa ja tuntuu kyllä siltä, että menetettiin yksi piste, lopettaa Laitinen.

Edustusjoukkue jatkaa pelejään jo tulevana viikonloppuna vierasmatsilla Veiterää ja kotimatsilla Narukerää vastaan. Vierasmatsi Veiterää vastaan siirrettiin tulevalle lauantaille kun koronan takia Bandyliigassa tehtiin ottelusiirtoja. Matsi alkaa lauantaina Lappeenrannassa klo 15:00. Sunnuntain kotimatsi Narukerää vastaan alkaa Brakulla klo 13:00 ja se pelataan ilman yleisöä.