Palaako HIFK voittokantaan?

Edustusjoukkue|14.2.2024

Kausi jatkuu Brahen kentällä keskiviikkona, kun vieraaksi saapuu Mikkelin Kampparit, joka on viime aikoina osoittanut piristymisen merkkejä. Runkosarjan lopulla tasapeli WP-35:tta vastaan sekä voitto Akilleksesta, kertovat joukkueen olevan menossa oikeaan suuntaan.

Edellisessä ottelussa voitolla Botniasta mikkeliläiset ilmoittautuivat kamppailuun pudotuspelipaikasta. HIFK saa siis olla tarkkana, kun Kampparit saapuu Brakulle. Ottelussa on paljon panoksia ja varsinkin sunnuntainen tappio Botnialle, laittaa HIFK:n pienoisen pakkovoiton eteen.

Jatkopaikka on edelleen helsinkiläisten omissa käsissä, sillä voitoilla lopuista otteluista, joukkue on varmuudella pudotuspeleissä. Sen takia keskiviikon ottelu on tärkeässä roolissa. Tappio taas tekisi tien hyvin kiharaiseksi.

HIFK ja Kampparit ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti, Mikkelissä pelattu ottelu päättyi HIFK:n voittoon, kun taas Kampparit onnistui nousemaan tasapeliin Helsingissä. Luvassa on siis tälläkin kertaa varmasti tiukka kamppailu.