P15 pelasi viikonloppuna Varkauden turnauksessa – sarjakausi alkaa 28.11

Juniorit|19.11.2020

Vallitsevia olosuhteita vastaan matkasi P15 joukkue turnausmatkalle Varkauteen, 14-15.11.2020. Poikkeusoloissa järjestetty turnaus sujui järjestäjän puolelta mallikkaasti ja annettuja erityismääräyksiä noudatettiin esimerkillisesti.

Turnauksessa pelattiin 4 matsia. Matsien lähtökohtana oli testata uusia pelipaikkoja ja ajaa pelaajia joukkueeseen sisään. Tämä onnistui erinomaisesti. Peleissä näkyi vielä joukkuepelaamisen vähyys ja ajoittain sorruttiin helppoihin virheisiin. Kokonaisuutena turnaus jätti tulevaan kauteen erittäinen iloisen ja positiivisen jäljen. Otteluissa tehtiin lukuisia hienoja ja onnistuneita suorituksia. Mikä kaikkein tärkeintä joukkueen henki säilyi vaikeista hetkistä huolimatta erittäin hyvänä.

P15 joukkue on viimevuoden ikäluokkansa Suomen mestari. Mutta joukkue on luonnollisesti muuttunut viimevuodesta paljon. Tämän vuoden P15 joukkue muodostuu 2007-2006 syntyneistä pelaajista, sekä tämän lisäksi joukkuetta vahvistaa Vera Björn. Ero viimevuotiseen mestarijoukkueeseen on merkittävä, mutta ei välttämättä huonompaan suuntaan. Olemme saanuut muutamia uusia pelaajia Iiro Väkiparta, Elias Tapio ja Urho Eklund. Pojat on otettu joukkueen toimesta erittäin hyvin vastaan ja harjoitteluinto on ollut myös uusilla pelaajilla esimerkillinen. Lisäksi tämän vuoden joukkue eroaa viimevuodesta siinä, että joukkue harjoittelee yhdessä. Sillä on positiivista vaikutusta joukkuehenkeen ja kaikkeen yhdessä tekemiseen. Tämä positiivinen vire näkyi nyt erityisen hyvin Varkauden turnauksessa.

P15 joukkue aloitaa kauden 28.11 vierasottelulla Kamppareita vastaan. Joukkue lähtee alkavaan sarjakauteen ns. haastajalohkosta. Tämä oli joukkueelta tietoinen valinta ja usko siihen, että tätä kautta tuleva kausi jatkaa sitä hyvää virettä, joka joukkueessa tällä hetkellä on. Kauden huipentama lopputurnaus pelataan 26-28.2 Varkaudessa ja sitä kohti joukkue aloittaa ison jään harjoittelun 18.11.2020 Ogelista.

Katso P15 joukkueen koko otteluohjalma Jääpalloliiton tulospalvelusta.