Edustusjoukkue avaa Bandyliigakauden Veiterää vastaan Ogelissa

Edustusjoukkue|19.11.2020

Kauan odotettu Bandyliiga-avaus on vihdoinkin täällä. Kauden avaus pelataan Veiterää vastaan tulevana lauantaina 21.11 klo 15:00 Oulunkylässä. Matsi jouduttiin siirtämään Brakulta Ogeliin epävarman jäätilanteen takia. Avausviikonlopun täydentää sunnuntaina pelattava vierasmatsi Kamppareita vastaan.

Edustujoukkue lähtee kauteen kovilla odotuksilla. Joukkue on saanut uusia vahvistuksia ja samalla joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa. Uusista pelaajista Santeri Laitinen näytti jo tulivoimaansa Suomen Cupissa iskemällä 10 maalia neljään otteluun. Joukkue lähtee taistelemaan voitosta jokaisessa ottelussa.

– Mielenkiinnolla lähdetään kauteen. Ollaan saatu kovia vahvistuksia ja muutama comeback. Uskon että nähdään nälkäinen IFK, jossa on myös ripaus mestaruusvuosilta tuttua kovuutta. Varmasti ei ole vastustajilla kiva tulla Brakulle skulaamaan, jatkaa Peuhkuri.

Avausviikonlopun matsit ovat hyvä tasonmittaus heti kauden alkuun. Veiterä ja Kampparit kuuluvat Bandyliigan mitalisuosikkeihin. Molemmat joukkueet ovat luisteluvoimaisia joukkueita joista löytyy kovia ratkaisupelaajia.

– Kiva päästä heti alkuun pelaamaan kovia matseja. Veiterä on hyvin luisteleva ja palloa liikuttava joukkue jota vastaan on haasteellista mutta myös mukava pelata. Vauhdikas peli tulossa ja mukava kohdata heti tasonmittarina yksi mestarisuosikeista, toteaa Peuhkuri.

– Sunnuntaina on myös tulossa kova matsi Hänskissä. Kampparit on saanut kovia vahvistuksia kun Hauskan veljekset siirtyivät takaisin Mikkeliin. Toivotaan, että Hänskissä taas hyvä tunnelma, jatkaa Peuhkuri.

Viikonlopun aikana kannattaa Peuhkurin mielestä kiinnittää huomiota ainakin seuraaviin asioihin:

– IFK:n monipuoliseen hyökkäyspeli sekä pelaajista Leevi Laitiseen ja Tuomas Jalkaseen. Leevi on tehnyt huimia harppauksia kesän aikana ja Jallun comeback tuo stadilaista asennetta ja voittamisen kulttuuria koppiin ja kentälle, lopettaa Peuhkuri.