Matsiennakko: LRK – HIFK

Edustusjoukkue|23.11.2019

HIFK:n kausi käynnistyy Haaparannassa LRK:ta vastaan tänään lauantaina. Suomen Cupissa helsinkiläisseura voitti 6-1. Nyt edessä on uusi peli eikä edellisen ottelun tuloksella ole merkitystä.

– Toivottavasti pelikeli on vähän parempi ja nyt pelataan myös kaksi kertaa 45 minuuttia, joka muuttaa sitä peliä kanssa. Pitää kokonainen peli pelata hyvin, HIFK:n valmentaja Teemu Laitinen pohtii.

Ottelusta on odotettavissa vauhdikasta peliä, jossa vastustajaa ei sovi jättää huomioimatta. LRK on nuori ja nälkäinen joukkue, jolla on kotikentällään kovat näyttöhalut. Helppoa pelistä ei siis ole tulossa, vaikka Oulussa pelatusta Suomen Cupin ottelusta selkeä voitto tulikin.

– Heillä on innokas nuori ryhmä, joka haluaa kotikentällään pelata hyvin. Antavat varmasti kaikkensa ja pelaavat ennakkoluulottomasti, Laitinen arveli.

Joukkue lähtee Haaparantaan suhteellisen hyvässä kunnossa, muutamia pitkäaikaisloukkaantuneita lukuun ottamatta.

– Viimeistelytreenit on mennyt hyvin ja iloisilla mielillä lähdetään avausviikonloppuun. Haetaan hyvää puolustuspeliä ja monipuolista hyökkäyspelaamista, Laitinen toteaa.

Ottelu suorana netissä!
LRK Tornio jatkaa hyvää palvelua kannattajille ympäri Suomea, nyt LRK Tornion tuo kaikki kotiottelut suorina katsottaviksi. Lapin Kansan asiakkaat pääsevät näkemään ottelut lehden sivuilla. Jos et pääse paikalle, klikkaa peli auki: https://www.lapinkansa.fi/urheilu

Teksti: Joni Hildén
Kuva: Pekka Huovila