Narukerä haki pisteet Brakulta – viikon viimeinen matsi päättyi 2-4 Porilaisille

Edustusjoukkue|10.1.2021

Edustusjoukkue kohtasi tänään Narukerän viikon kolmannessa matsissa. Ottelu päästiin pelaamaan hyvissä olosuhteissa, vaikkakin pieni lumisade haittasi peliä toisella puoliajalla. Narukerä voitti ottelun 2-4.

Ensimmäinen puoliaika lähti hyvin liikkeelle punaisten osalta. Ensiminuuteista lähtien painetta saatiin luotua Narukerän päätyyn nostoilla ja niiden jälkitilanteista. Paineen myötä saatiin myös luotua maalipaikkoja, mutta jälleen kerran viimeistely ei tuottanut tulosta. Sen sijaan Narukerä onnistui tekemään helpohkon maalin kun matsia oli pelattu 11 minuuttia. Tämän jälkeen kenttätapahtumat tasoittuivat ja molemmat joukkueet pitivät pallo ja pyrkivät luomaan maalintekopaikkoja. Kun ottelua oli pelattu 29 minuuttia lisäsi Narukerä johtoaan nostopallon päätteeksi. Punaiset tekivät päivän ensimmäisen kun ottelua oli pelattu 35 minuuttia. Maalin teki Tomi Tastén Aku Ojasen ensin osuttua ylärimaan nostopallon jälkitilanteesta. Erätauolle mentiin 1-2 lukemissa.

Toinen puoliaika alkoi hermostuneesti molempien joukkueiden osalta. Tähän vaikutti varmasti se, että jää oli ensimmäistä puoliaikaa heikompi ja pallo pomppi jonkin verran jään epätasaisuudesta. Molemmille joukkueille tuli paljon helppoja pallonmenetyksiä ja sen takia nostopallojen määrä lisääntyi. Narukerä siirtyi 3-1 johtoon kun peliä oli pelattu 59 minuuttia. Tämän jälkeen Röda nosti enemmän miehiä hyökkäykseen ja tuotti tulosta kun peliä oli pelattu 80 minuttia. Aku Ojanen laukoi kulmasta tilanteeksi 2-3. Punaisten takaa-ajon katkaisi kuitenkin vierasjoukkueen neljäs maali joka tuli vapaalyönnistä kun peliä oli pelattu 87 minuuttia. Loppulukemat 2-4 ja pisteet matkasi Poriin.

– Joukkue noudatti tänään pelisuunnitelmaa, mutta laatua pitää edelleen parantaa. Puolustettiin hyvin ja saatiin hyvä agressiivisempi peli-ilme. Hyökkäyspelissä saatiin painetta Narukerän kenttäpuoliskolle ja päästiin hyvin päätyihin, mutta ei saatu niistä tilanteista tarpeeksi tilanteita luotua; kulmia tai maailntekopaikkoja, kertoo päävalmentaja Juha Laitinen.

– Päivän matsista otetaan jatkoa varten mukaan pelaajien sitoutuminen meidän pelitapaan. Meidän perusilme oli hyvä ja on tärkää, että joukkue taistelee loppuun asti, lopettaa Laitinen.

Edustusjoukkue jatkaa pelejään ensi viikoloppuna. Joukkue lähtee hakemaan voittoja vieraspeleistä JPS:aa ja OLS:aa vastaan.