Edustusjoukkue matkaa viikonloppuna pohjoiseen – vastassa JPS ja OLS

Edustusjoukkue|12.1.2021

Edustusjoukkue matkaa tulevana viikonloppuna pohjoiseen. Lauantaina on vastassa JPS Jyväskylässä klo 15:00 ja sunnuntaina OLS Oulussa klo 13:00. Molemmat matsit ovat tärkeitä, sillä kuuden pelataun ottelun jälkeen pisteitä on kasassa vasta 3.

– On kiva taas päästä pelaamaan. Viime viikon jälkeen ollaan katseet jo suunnattu tuleviin matseihin. Nyt valmistaudutaan taktisesti, henkisesti ja fyysisesti. Tästä eteenpäin jokainen matsi on meille tärkeä, kun sarja on näin lyhyt, kertoo libero Leevi Laitinen.

– Joukkueen peli on lähtenyt rullaamaan koko ajan paremmin ja liikeradat alkaa olemaan paremmin kohdillaan. Tärkeä tavoite on saada maalihanat auki, koska viimeistely on ontunut viimeaikoina, maaleillahan nämä pelit voitetaan, jatkaa Laitinen.

JPS ja OLS ovat tällä hetkellä sarjataulukossa sijoilla 2 ja 6. JPS on aloittanut kauden vahvasti ja on kerännyt kahdeksasta ottelusta 13 pistettä ja OLS on kerännyt kuudesta ottelusta 5 pistettä. JPS lähtee otteluun kahden ottelun voittoputkessa kun taas OLS on kolmesta viimeisestä ottelusta pelannut yhden tasan ja hävinnyt kaksi.

– JPS:lla on tasainen ja hyvin puolustava joukkue. Sen lisäksi joukkueesta löytyy muutama nopea ja pallotaitava kaveri, jotka pitää vartioida tarkasti. Ollaan useasti pelattu tiukkoja pelejä JPS:n kanssa ja taas on odotettavissa samanlainen, kertoo Laitinen

– OLS on nuori, mutta tasainen joukkue. Joukkue taistelee tunnetusti aina loppuun asti eikä varmasti halua menettää pisteitä kotikentällä. Matsi tulee vaatimaan meiltä paljon kärsivällisyyttä, toteaa Laitinen.

Viikonlopun pohjoisen pelireissu alkaa lauantaina Jyväskylässä JPS:n vieraana klo 15:00. Sunnuntaina pelataan Oulussa kun vastaa luistee OLS klo 13:00. Matsien tulokset löydät Jääpalloliiton tulospalvelusta.