Kahden matsin viikonloppu – lauantaina WP35 vieraissa ja sunnuntaina Kampparit Ogelissa

Edustusjoukkue|15.12.2021

Viikonloppuna on edustusjoukkueella taas tiedossa tuplaviikonloppu. Lauantaina matkataan Varkauteen WP35:n vieraaksi ja sunnuntaina on revanssin paikka Kamppareita vastaan Ogelissa. Vaikka edustusjoukkueen otteet ovat viime matseissa olleet hyviä, on pisteet kuitenkin jäänyt kerättyä. Viikonlopun matseista lähdetään hakemaan kauden avausvoittoa.

– Viime viikonloppuna pelattiin kaksi tasapainoista matsia. Harmittavasti ei kuitenkaan saatu palkintoa hyvästä suorituksesta. Meidän pitää oppia voittamaan näitä tiukkoja matseja, kertoo puolustukseen palannut Erik Hörhammer.

– Nyt viikonloppuna on taas uusi mahdolllisuus. Täyttä pistepottia lähdetään tottakai hakemaan, ja molemmat vastustajajoukkueet ovat täysin voitettavissa. Meidän pitää vaan pelata omalla tasolla ja ansaita voitto, jatkaa Hörhammer.

Lauantain vastustaja WP35 on aloittanut kauden heikosti. 7 ottelusta joukkueella ei ole kasassa vielä pisteitä ja maalinteossa joukkue on onnistunut vain neljä kertaa. Ottelu on Rödalle erittäin tärkeä ja siitä pitäisi ottaa kauden avausvoitto jotta oma sijoitus sarjataulukossa paranee.

– Vaikka WP35:n pitäisi paperilla olla heikompi joukkue niin ei heitä voi lähteä aliarvioimaan. Viime vuosina on ollut tiukkojakin matseja heitä vastaan. Kun pelataan tiiviisti niin päästään kontrolloimaan matsia ja silloin saadaan varmasti tulosta aikaiseksi, toteaa Hörhammer.

Sunnuntaina Kampparit matkaa Ogeliin. Viime viikonlopun matsi Mikkelissä oli tasainen ja Kampparit oli lopulta parempia lukemin 3-2. Kampparit ovat saaneet omasta pelistä kiinni ja heillä on nyt kasassa 9 pistettä 6 ottelusta. Matsista tulee varmasti taas tiukka, kuten viime vuosina on ollut tapana.

– Kiva päästä ottamaan revanssi näin nopeasti Kamppareista. Viime viikonlopun matsista jäi kyllä pahasti hampaankoloon – meillä oli kaikki mahdollisuudet voittaa. Pitää vaan taas pelata oma puolustuspää tarkasti ja tällä kertaa tehdä paikoista maalit, kertoo Hörhammer.

– Viikonlopun matseihin meille on elintärkeää, että saadaan pidettyä oma tiivis puolustuspeli kasassa – se määrittää saadaanko pisteitä. Kannattaa ottaa seurantaan se miten koko jengi tekee duunia kotiinpäin, aina hyökkääjistä puolustukseen asti, lopettaa Hörhammer.