Viikonloppuna kaksi kovaa vieraspeliä – perjantaina vastassa Akilles ja sunnuntaina Kampparit

Edustusjoukkue|8.12.2021

Edustusjoukkueen pelit jatkuvat tulevana viikonloppuna. Ensin perjantaina on vastassa koko Bandyliigan ennakkosuosikki ja hallitseva mestari Akilles. Sunnuntain vastassa on Kampparit Mikkelissä. Tiedossa on kaksi kovaa vierasmatsia, joten pisteiden eteen on tehtävä paljon duunia!

– Aina kiva pelata hyviä vastustajia vastaan ja etenkin nyt kun molemmissa pitäisi olla mukavasti yleisöäkin paikalla parantamassa tunnelmaa, kertoo keskikentän Leevi Laitinen.

– Me lähdetään parantamaan viime viikonlopusta ja jatkamaan oman pelin kehittämistä oikeaan suuntaan. Kaikki mahdollisuudet on kerätä hyväkin pistepotti tulevalta viikonlopulta, jatkaa Laitinen.

Perjantain matsi Porvoossa on Akillekselle 100v juhlaottelu. Porvoolaiset pelasivat ensimmäisen jääpallomatsin 100 vuotta sitten juuri HIFK:ta vastaan. Silloin HIFK voitti matsin selkeästi, mutta viime vuosina Akilles on ollut vaikea vastustaja Rödalle.

– Akilles on selvästi sarjan kovin joukkue, jolta ei tähän sarjaan oikeastaan heikkouksia löydy. Tarvitaan matsiin kova lataus ja hyvä onnistuminen jos halutaan ottaa Porvoosta pisteitä, toteaa Laitinen.

Sunnuntaina vastassa on Kampparit Mikkelissä. Kampparit ovat aloittaneet kautensa vaihtelevasti. Joukkueella on kasassa viisi pistettä neljästä matsista. Viimeisimmät keskenäiset matsit ovat olleet tasaisia – kaudella 20/21 Kampparit olivat parempia Mikkelissä ja Brakulla pisteet tasattiin lukemin 4-4.

– Kamppareilla on melko nuori jengi ja heidän peli on ollut ailahtelevaa, mutta iskukykyä sieltäkin löytyy, joten valppaana pitää olla, kertoo Laitinen.

– Viikonlopun tavoitteena on saada hyvä pistepotti. Joukkueesta kannataa varsinkin seurata Kevin Larssonia ja parin pelin tauon jälkeen kokoonpanoon palaavaa Patrick Backmania, lopettaa Laitinen