Matsiennakko: Tänään lähdetään haastamaan ennakkosuosikki Veiterää

Edustusjoukkue|7.12.2019

Itsenäisyyspäiväviikonlopun toinen matsi pelataan tänään Veiterän vieraana Lappeenrannassa. Edessä on tiukka kamppailu, johon lähdetään haastajan roolissa.

Veiterä on aloittanut kauden vakuuttavasti ilman tappioita, ja tällä hetkellä kasassa on jo 8 pistettä. Veiterä lähti myös koko kauteen yhtenä sarjan ennakkosuosikeista. Viime vuosina Veiterä on vienyt yhteiset ottelut nimiinsä, tänään tähän haetaan muutosta.

– Vastassa on varmaan yksi sarjan suosikkeihin lukeutuvista joukkueista, ja tänään niitä pitää lähteä haastamaan hyvällä jalalla ja asenteella. Keli tulee varmasti myös antamaan oman mausteensa päivän matsiin, joten kunnon taisteluilme pitää kaivaa esille alusta asti, toteaa keskikentän Aku Ojanen.

– Täytyy pystyä pitäämään Veiterän pistemiehet kurissa mahdollisimman hyvin. Puolustus ja miesvartiointi tulevat korostumaan päivän matsissa. Sen lisäksi omat maalipaikat täytyy myös hyödyntää tehokkaasti, lisää Ojanen.

Eilinen ottelu Botniaa vastaan oli haastava. Sää vaikutti suuresti pelin tasoon, ja tänään odotettavissa on samankaltaisia olosuhteita.

– Eilen Botniaa vastaan oli todella sekava peli, osittain myös sään takia. Tänään pitää pystyä pelaamaan kelin asettamissa raameissa järkevämmin. Meidän pitää joukkueena osata tunnistaa miten pelata eri vaiheissa peliä, kertoo Ojanen.

Matsi alkaa tänään klo 15:00 Lappeenrannan Kisapuistossa. Matsin voi myös katsoa livenä Veiterän livestriimistä: https://youtu.be/SbhGCSjUbTQ

Kuva: Pekka Huovila