Matsiennakko: Tänään kotikentällä Kamppareiden kaatoon

Edustusjoukkue|15.12.2019

Tänään Brakulla vastaan asettuu Kampparit. Odotettavissa on tiukka matsi yhtä kauden päävastustajaa vastaan. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa keskivaiheilla ja voitolla päästään tasapisteisiin Kamppareiden kanssa.

Kampparit on aloittanut kauden kaksijakoisesti. Joukkueella on kasassa 8 pistettä 7 ottelusta. Näihin otteluihin sisältyy vakuuttavia voittoja, mutta viimeisistä otteluista ei pisteitä ole irronnut.

– Kampparit on kova jengi vaikka on aloittanut kauden vähän ailahtelevasti. Niitä vastaan on kiva pelata, kun on niillä selkeä pelitapa ja pyrkii pelaamaan kunnon bandya, toteaa puolustuksen Erik Hörhammer.

– Pitää vaan pystyä iskeä kiinni henkisellä puolella. Ollaan varmasti henkisesti vahvempi jengi, me ollaan pystytty kääntämään muutama tiukka matsi voitoksi kun taas Kampparit ainakaan tulosten perusteella ei siihen ole pystynyt, jatkaa Hörhammer.

Perjantain matsi WP35:tä vastaan oli vaikea. Joukkue sortui useisiin virheisiin eikä omaa peliä saatu toimimaan vasta kun lopussa.

– Tehtiin perjantain matsi tosi vaikeaksi itsellemme. Paljon virheitä eikä noudatettu pelisuunnitelmaa. Kampparit on sen verran kokenut joukkue, että tänään siihen ei ole varaa, kertoo Hörhammer.

– Sää pitää taas jälleen ottaa huomioon. Tuntuu siltä, että matseja hyvällä jäällä ei olla päästy juurikaan pelaamaan. Pitää taas sopeutua ja pelata sen mukaan, lopettaa Hörhammer.

Matsi alkaa tänään klo 13:00 Brakulla. Kaikki mukaan kannustamaan Röda voittoon!

Kuva: Santeri Rosenvall