Matsiennakko: Pistejahti jatkuu Varkaudessa – Vastassa WP35

Edustusjoukkue|13.12.2019

Röda matkustaa perjantaina böndelle, Varkauteen. Vastaan luistelee vanhan teollisuuskaupungin ylpeys WP35. Odotettavissa on tiukkaa vääntöä, sillä varkautelaiset ovat viime vuosien aikana saaneet pelinsä uomiinsa pitkän heikon kauden jälkeen.

HIFK:n näkökulmasta perjantai-iltana pelattava vieraspeli sopii mainiosti.

– Valmistautuminen on ehkä parempaa kuin olisi arkipeli kotona. Päästään dösään hyvissä ajoin ja pääsemme latautumaan peliin pidemmällä valmistautumisajalla, Tomi Tastén puntaroi.

Helppoa peliä ei ole tiedossa, sillä kotiyleisön edessä WP35 tulee varmasti tekemään kaikkensa, jotta pisteet eivät matkustaisi Stadiin.

– Varmasti tulee tiukka peli, puolustavat ja tsemppaavat kovaa. Kotikentällä pelattava peli on heille tärkeä. Kaikki joudutaan laittaa peliin ja tosissaan pelaamaan, jos meinataan pisteet mukaan ottaa, Tastén pohti.

Helpolla ei pisteitä tulla Varkauteenkaan luovuttamaan, vaan terveellä kokoonpanolla matkaan lähtenyt jengi janoaa voittoa. Kauden ensimmäisistä otteluista kasassa on vasta neljä pistettä ja nälkä kasvaa syödessä.

– Meillä on ihan hyvä tilanne, terveystilanne on ok ja hyvä pöhinä on päällä. Luotetaan omaan tekemiseen, niin kaikki on kondiksessa, Tastén vakuutti.

Matsi alkaa tänään klo 19:00 Kämärillä, Varkaudessa.

Teksti: Joni Hildén
Kuva: Santeri Rosenvall