Lauantaina Narukerän vieraaksi Poriin

Edustusjoukkue|1.12.2021

Edustusjoukkue jatkaa Bandyliigaurakkaa tulevana lauantaina Porissa Narukerän vieraana. Matsi alkaa Amiko Arenalla klo 15:00. Joukkue on avannut kautensa pelilliesti hyvin, vaikkakin voittoja ei vielä ole tullut. Kolmen ottelun jälkeen Rödalla on kasassa yksi piste. Joukkueessa nälkä on kova ja viikonloppuna lähdetään hakemaan ensimmäistä voittoa.

– Kausi saatu hyvin käyntiin, mutta voittoja ei olla vielä tullut. Mitä enemmän saadaan laadukkaita treenejä alle sen paremmin myös pelit sujuu, nyt on taas yks treeniviikko enemmän alla, kertoo hyökkäyksen Otso Ikävalko.

Joukkueet kohtasivat viimeksi Suomen Cupissa, jossa Narukerä oli parempi lukemin 4-6. Tämän jälkeen porilaiset ovat avanneet Bandyliigan varovaisesti. Narukerällä on kahdesta pelatusta ottelusta kasassa yksi piste. Mutta joukkue on aina vaarallinen, varsinkin kotikentällä.

– Suomen Cupissa Narukerä pelasi fiksua jääpalloa koko joukkueen voimin – odotan tasaista vääntöä jälleen lauantaina. Narukerä on aina haastava vastustaja, toteaa Ikävalko.

– Meidän pitää edelleen erityisesti kiinnittää huomiota koko joukkueen puolustamiseen. Saadaan kyllä luotua riittävästi maalipaikkoja, mutta oman maalin tulee säilyä paremmin puhtaana. Lauantaina kannattaa seurata erityisesti sulavasti luistelevaa ja hyvän pelisilmän omaavaa Tuukka Järvistä, lopettaa Ikävalko.