Tällä viikolla pelataan perjantaina – vastaan asettuu taas JPS!

Edustusjoukkue|24.11.2021

Edustusjoukkue matkaa tällä viikolla JPS:n vieraaksi Jyväksylään. Matsi pelataan perjantaina klo 19:00. Viikon toinen ottelu Botniaa vastaan siirtyi tammikuulle, joten tällä viikolla pelataan ainoastaan yksi matsi. Viime viikonloppuna edustusjoukkue pelasi kaksi matsia. Vastassa oli kaksi Bandyliigan ennakkosuosikkia Veiterä ja JPS. Molemmat ottelut olivat tasaisia ja niistä kertyi 1 piste.

– Hyvillä fiiliksillä lähdetään taas pelaamaan. Saimme kiusattua ja haastettua ennakkosuosikkeja viime viikonloppuna, ja puolustimme tiiviisti. Paljon on vielä parannettavaa, mutta tässä vaiheessa kautta on ollut ennakkoluulotonta pelaamista nuorelta joukkueelta, kertoo Aku Ojanen.

Edustusjoukkue kohtasi JPS:n viime viikonloppuna, kun pisteet tasattiin Ogelissa tuloksella 3-3. JPS kuuluu Bandyliigan ennakkosuosikkeihin. Jyväskyläläisillä on luisteleva ja taitava joukkue, joka on myös saanut menestystä viime vuosina.

– JPS:lta odotan edelleen kovaa luisteluvoimaa ja heillä on useita taitavia yksilöitä. Kotikentällä vauhti voi olla viime viikonloppua kovempi. Muuten en usko, että JPS tekee kovin suuria taktisia muutoksia, toteaa Ojanen

Viime viikonlopuna nähtiin tiiviisti puolustava HIFK. Tiivis ja hyvä puolustuspelaaminen on joukkueen vahvuus, jolla Röda tulee haastamaan kaikki Bandyliigan joukkueet tällä kaudella. Hyökkäyssuuntaan joukkue pelasi ennakkoluulottomasti ja hyödynsi hyvin maalintekopaikat.

– Meiltä voi jälleen odottaa tiukkaa taistelua pisteistä. Joukkueena täytyy vähentää virheiden määrää ja pyrkiä edelleen puolustamaan tiiviisti. Seurantaan kannattaa ehdottomasti ottaa hyökkäyksen työmyyrä Otso Ikävalko sekä puolustuslinjasta Janhunen-Siren-Niittylä, lopettaa Ojanen