Vieraskiertue ohi – lauantaina Brakulla vastassa WP35

Edustusjoukkue|28.1.2021

Edustusjoukkue pelaa viikonloppuna vihdoinkin kotikentällä pitkän vieraskiertueen jälkeen. Viimeisin matsi Brakulla pelattiin kolme viikkoa sitten. Viikonlopun ainoassa matsissa on lauantaina vastassa WP35 Varkaudesta.

– Hyvät fiilikset tulevasta ottelusta ja kiva lähteä pelaamaan kun takana on kaksi hyvää matsia. Ollaan saatu lisää itseluottamusta omaan peliin, kertoo hyökkäyksen Josua Eronen.

– Päästään taas pitkästä aikaa pelaamaan Brakulle. Kotimatseihin on aina helpompi valmistautumaan huolella, joka on henkisesti ja fyysisesti positiivinen asia. Maanantaina meillä oli palauttava harjoitus viikonlopun pelien jälkeen ja sen jälkeen ollaan harjoiteltu nousujohteisesti siten, että lauantaina ollaan valmiita laittamaan taas kaikki peliin, jatkaa Eronen.

WP35 ovat tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 8. Varkautelaiset ovat keränneet 12 ottelusta 4 pistettä. Joukkueet kohtasivat viime sunnuntaina Varkaudessa, jolloin Röda oli selkeästi parempi jättäen WP35:n nollille tuloksella 0-7.

– Lauantaina pitää ehdottomasti jatkaa siitä mihin jäätiin viime viikonloppuna. Pitää jatkaa tiivistiä puolustuspeliä ja oltiin pallollisesti varmempia, tottakai aina voidaan vielä parantaa. Pidetään myös huoli, että tehdä ns. pienet asiat huolellisesti niin varmasti jää pisteet Stadiin, toteaa Eronen.

– WP35 on hyvin puolustava joukkue ja viime sunnuntaina huomattiin, että joukkueesta löytyy myös muutama kovatasoinen pelimies, joita meidän tulee pitää tarkasti silmällä. Ilmaiseksi ei pisteitä ole lauantaina luvassa, lopettaa Eronen.

Lauantain matsi alkaa Brakulla klo 15:00. Ottelu pelataani ilman yleisöä. Matsin pääset katsomaan livenä HIFK-Bandyn Youtube-kanavalta.