Röda lähtee pohjoisen kiertueelle – tänään vastassa WP35!

Edustusjoukkue|11.2.2023

Röda päättää kauden pohjoisen kiertueella. Kiertueen ensimmäisessä matsissa tänään vastassa WP35 Varkaudessa klo 15:00. Huomenna kiertue jatkuu Ouluun.

Päivän matsissa ei Rödan osalta ole panosta. Mahdollisuudet playoff-paikkaan kariutuivat kun WP35 voitti Akilleksen keskiviikkona, ja näin molemmat Akilles ja WP35 varmistivat paikan playoffeissa. Matsissa on kuitenkin panosta WP35:n osalta. Voitolla varkautelaiset varmistaisivat alemman jatkosarjan voiton.

WP35 on ollut hyvässä vireessä. Varkautelaiset ovat 8 ottelun pisteputkessa, ja joukkue on viimeksi hävinnyt tammikuun 4. päivä. Vaikka matsissa ei ole panosta Rödan osalta lähtee joukkue pelaamaan tosissaan päivän otteluun. Tavoitteena on katkaista WP35:n tappioton putki.

Kapteeni Tommi Niittylän ajatuksia päivän matista:

Matsissa ei ole panoksia Rödan osalta, miten tällaiseen matsiin valmistaudutaan?
Ollaan jätkien kanssa puhuttu lähtien, että vaikka viikonlopun matseissa ei ole panosta meidän osalta niin lähdetään pelaamaan kunnolla ja voitosta.

Vastassa WP35, minkälaista matsia odotat?
WP35 on ollut hyvässä vireessa, ja joukkue pelaa jatkosarjan kärkisijasta. Eli odotettavissa totinen ja tiukka vääntö. WP35 on aina vaikea vastustaja Kämärillä.

Minkälainen Röda esiintyy tänään?
Röda esiintyy tänään kunnialla ja tosissaan. HIFK:n perinteissä on voittaminen, ja sen takia HIFK ei koskaan lähde pelleilemään kentälle – vaan aina pelataan voitosta!