Kauden ensimmäinen kotipeli ratkesi jo ensimmäisellä puoliajalla

Edustusjoukkue|26.11.2023

HIFK kärsi 2-8 tappion kauden ensimmäisessä kotiottelussa JPS:aa vastaan. Ottelun alku oli helsinkiläisseuran kannalta, kun jyväskyläläiset iskivät ensimmäisen kymmenen minuutin aikana kaksi maalia. Pienen ilonpilkahduksen antoi Ilia Sokolov, joka kavensi 13 minuutilla tilanteeksi 1-2.

– Hyvä, että oli ensimmäinen peli Brakulla, mutta lopputulos ei ollut paras mahdollinen. Nyt täytyy vain keskittyä seuraavaan peliin ja olla parempia, Sokolov totesi pelin jälkeen.

Sokolov iski sunnuntaisessa kamppailussa joukkueen molemmat maalit, mutta se ei riittänyt voittoon asti, koska JPS onnistui kahdeksan kertaa pistämään pallon HIFK-maaliin. Ottelua vielä hieman häiritsi luminen keli ja hieman röpelöinen jää.

– Vastustaja oli vähän kaikessa tänään parempia kuin me, varsinkin syöttöpelissä ja joukkueena, HIFK:n päävalmentaja Teemu Laitinen kertoi.

HIFK ei saanut otteluaan oikein missään vaiheessa kunnolla käyntiin, vaikka ajoittain pystyikin luomaan paikkoja jyväskyläläisten päätyyn. JPS sai koko kentän osalta onnistumisia, kun taas HIFK joutui tekemään töitä maalipaikkojen eteen huomattavasti enemmän.

– Pikkuisen jäi peli piippuun kaikin puolin, varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. Ei saatu sovittuja asioita tehtyä oikeastaan ollenkaan. Vähän hävettävä suoritus oikeastaan meidän ensimmäinen puoliaikamme, Laitinen tuhahti.

Toisella puoliajalla peli tasoittui hieman ja lopulta maalejakin molemmat joukkueet tekivät yhden. Lopputulokseen sillä ei suurta merkitystä ollut, sen verran omissa soi ensimmäisellä puoliajalla. Vaikka tappio tulikin, ei päätä silti kannata pensaaseen laittaa. Pelit jatkuvat jo viikon päästä lauantaina, kun joukkue matkustaa Poriin hallitsevan Suomen mestarin vieraaksi.