HIFK hakemaan pisteitä Oulusta

Edustusjoukkue|19.1.2024

Bandyliigan ottelut jatkuvat lauantaina maaottelutauosta huolimatta. HIFK matkustaa pelaamaan Ouluun OLS:ia vastaan. Kyseessä on ottelu, joka piti pari viikkoa sitten pelata, mutta jään huonon kunnon vuoksi se jouduttiin siirtämään. P19-maajoukkueen mukana on neljä HIFK-pelaajaa, mutta se ei kopissa tällä hetkellä haittaa.

– Ei mitään vaikutusta. Meillä on täysi kokoonpano mukana ja joitain poissaoloja on lähes aina. Eli ei tämä mitenkään uusi tilanne ole, HIFK:n Jaakko Liukkonen toteaa.

Joukkueen pelaaminen on ollut läpikauden nousujohteista ja sillä suunnalla se todennäköisesti tulee jatkumaan myös lauantaina Oulun Raksilassa, ainakin jos Liukkoseen on uskominen.

– Tuntuu siltä, että joukkueen peli kehittyy oikeaan suuntaan niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaan. Lähdetään jatkamaan samaa trendiä, Liukkonen pohtii.

Pisteiden metsästys tässä vaiheessa on etenkin hyvin tärkeätä, sillä jokainen lisäpiste loppukautta ajatellen on plussaa ja toisaalta olemassa on myös erittäin pienet mahdollisuudet nousta vielä ylempään loppusarjaan ja varmistaa kotietu ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.

– Jatketaan samaa tiivistä puolustamista, mihin parhaimmillaan pystymme. Hyökkäyssuuntaan pelatessa pidetään pallo liikkeellä ja hyvää tempoa jalalla, Liukkonen pohtii teesejä voittamiseen.

– Onnistunut puolustuspeli ja aktiivinen, ja hyvätempoinen hyökkäyspeli, jossa pallo liikkuu.

OLS:n ja HIFK:n välinen kamppailu pelataan Raksilassa lauantaina kello 13.