HIFK ei onnistunut yllättämään Akillesta

Edustusjoukkue|13.1.2024

HIFK ei onnistunut kaatamaan Akillesta kotonaan, vaan porvoolaiset ottivat pisteet mukaansa numeroin 2-6. Kotijoukkue onnistui maalinteossa vasta toisella puoliajalla, kun ensin Aku Ojanen ampui rankkarista ja sitten Patrik Huber kulmalyönnistä.

– Sekava peli oli. Molemmat joukkueet pelasivat ensimmäisellä puoliajalla aika matalalta puolustuspeliä. Molemmat pelasivat sen aika hyvin loppupeleissä, mutta me päästettiin sitten kaksi helppoa maalia, Huber toteaa.

Ottelu näytti kulkevan samanlaisen kaavan kautta kuin edellinen kohtaaminen Porvoossa, mutta sitten puolustuspäässä tapahtui muutamia virheitä, jonka seurauksena Akilles pääsi muutamaan otteeseen rankaisemaan. Maalipaikkoja tuli useita kulmien muodossa, mutta ainoastaan Huberin osuma tuli kulmasta.

– Meillä on maalinteon kanssa ollut vaikeuksia muutenkin ja sen kanssa olemme treeneissä painineet, että saisimme otteluissa enemmän maaleja aikaiseksi. Kahdella maalilla näitä ei voi voittaa, HIFK:n päävalmentaja Teemu Laitinen kertoo.

HIFK pääsee seuraavan kerran yrittämään maalien tekemistä sunnuntaina, kun vastaan tulee Brahen kentälle WP-35. Ottelu alkaa kello 13.