HIFK ei onnistunut ryöstössä – Sokolov loukkaantui

Edustusjoukkue|21.2.2024

HIFK aloitti pudotuspelit tappiolla Porvoossa, kun Akilles voitti 7-4. Ottelun ensimmäinen puoliaika lupasi jo vierasjoukkueelle hyvää, mutta toisella puoliajalla porvoolaiset tulivat paremmalla jalalla tullen ensin tasoihin ja sitten ohi.

– Ottelu oli kaksijakoinen. Ensimmäinen puoliaika oli hyvä, toinen puoliaika sitten todella huono. Harmittaa, ärsyttää todella paljon, mutta ei se auta. Ne ajatukset vain nopeasti ohi ja kohti perjantaita, HIFK:n varakapteeni Pyry Kunnas toteaa.

Vaikka harmitus on päällimmäisenä mielessä ensimmäisen ottelun jälkeen, näytti ottelu myös sen, että Akilles ei ole aivan mahdoton kaadettava, vaan mahdollisuudet jatkoon menolle ovat todella olemassa.

– Kun pelaamme hyvin ja teemme joukkueena niitä asioita, mitä olemme sopineet, on meillä ihan täydet mahdollisuudet pärjätä, Kunnas pohtii.

Ottelussa nähtiin varsinkin ensimmäisellä puoliajalla paljon hyvää, ja HIFK otti heti alkuun kuskin paikan. Mikäli sama ralli olisi jatkunut toisella puoliajalla, olisi voitto saattanut lähteä vierailijoiden matkaan. Toisen puoliajan lisäksi huonoa oli se, että joukkueen yksi priimusmoottoreista, Ilia Sokolov loukkasi itseään ensimmäisellä puoliajalla.

– Hän menee tänään illalla lääkäriin, niin huomenna olemme viisaampia. Tuskin pelaa perjantaina, HIFK:n päävalmentaja Teemu Laitinen kertoo.

Ottelupari jatkaa mittelöään perjantaina Brahen kentällä. Akilles johtaa ottelusarjaa nyt 1-0 ja välieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Perjantainen kamppailu alkaa Brahen kentällä kello 19.

Kuvat: Joni Hildén