HIFK-Bandy ry:lle uusi hallitus – Kauko Rautiainen jättää puheenjohtajan paikan

Seura|12.5.2022

HIFK-Bandy ry:n vuosikokous pidettiin eilen keskiviikkona 11.5.2022 Park Hotel Käpylässä. Kokouksessa hyväksyttiin edellisen tilikauden tilinpäätös sekä valittiin seuran puheenjohtaja ja hallitus kaudelle 2022-2023. Vuosikokous valitsi seuralle kokonaisuudessaan uuden hallituksen.

Kauko Rautiainen jättää puheenjohtajan paikan yli 30 ansiokkaan vuoden jälkeen. Kake jättää jälkeensä vaikuttavan perinnön – 30 vuoden puheenjohtajapestin aikana seura on kokenut paljon. Toimintaa on kehitetty ja vaikeista hetkistä on selvitty. Kaken antama panos ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Hänen aikakautensa suurimpia saavutuksia ovat useat voitetut Suomen mestaruudet. Kake jää edelleen mukaan HIFK-Bandyn toimintaan, erityisesti uuden puheenjohtajan ja hallituksen avuksi. Koko HIFK:n jääpalloperhe kiittää Kakea näistä vuosista!

Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Erik Hörhammer. Muut hallituksen jäsenet ovat Jukka Rautiainen, Ari Auvinen, Niclas Sacklén ja Tommi Paajanen. Uusi hallitus pitää järjestäytymiskokouksen tulevana maanantaina 16.5.2022. Uusi hallitus lähtee rakentamaan seuran tulevaisuutta positiivisin mielin.