Edustusjoukkue valmistautuu tulevaan kauteen – joukkueen runko säilyy samana!

Edustusjoukkue|21.5.2022

HIFK:n edustusjoukkueen joukkueenjohto ja valmennus on tehnyt kovaa töitä koko kevään, ja valmistelut tulevaa kautta 2022-2023 ovat edenneet mallikaasti. Kevääseen on kuulunut myös uudenlaisia haasteita, sillä seuran hallitus vaihtui vahvasti vuosikokouksessa toukokuun alussa. Joukkueenjohto ja uusi hallitus ovat tehneet tiiviisti yhteistyötä, jotta muutos on saatu toteutettua saumattomasti.

Edustusjoukkueen osalta kevät on edennyt hyvin. Joukkue on aloittanut yhteisharjoitukset ja on käynyt jäällä kerran viikossa. Joukkueen kapteeni Tommi Niittylä on myös ottanut vahvemman rooliin joukkueen yksilökohtaisten harjoitusohjelmien toteutuksessa. Harjoitusjaksojen osalta kesällä on edessä omatoimijakso ja elokuussa joukkue kokoontuu kokonaisuudessa, jolloin katseet siirretään vahvasti kohti tulevaa kautta.

Kauden 2022-2023 joukkueen runko säilyy samana

Kauden 2022-2023 joukkueen rakentaminen on vielä osittain työn alla. Tilanne joukkueessa on kuitenkin hyvä, sillä joukkueen runko tulee suurissa osin säilymään samana. Sopimuspelaajia joukkueella on tässä vaiheessa yli 10, ja lisäksi usean pelaajan kanssa ollaan suullisesti sovittu tulevasta kaudesta ja sopimukset tullaan allekirjoittamaan lähiaikoina. Avainpelaajista mm. kapteeni Tommi Niittylä ja varakapteeni Patrik Huber jatkavat Rödan pelipaidassa ensi kaudella.

Tässä vaiheessa on tosin selvää, että Leevi Laitinen, Patrick Backman ja Joonas Janhunen jättävät joukkueen. Laitinen ja Backman siirtyvät pelaamaan Ruotsiin ja Janhunen muuttaa töiden perässä takaisin Mikkeliin. HIFK kiittää kaikkia pelaajia ja toivottaa onnea tuleviin haasteisiin!

Vahvistuksia joukkueeseen on myös tiedossa ja tiedotamme uusista pelaajasopimuksista lähiaikoina!