Ei pisteitä Jyväskylästä – JPS voitti 6-2

Edustusjoukkue|16.1.2021

Edustusjoukkue aloitti pohjoisen reissun vieraspelillä Jyväskylässä. Matsi päästiin pelaamaan hyvissä olosuhteissa, vaikkakin pakkasta oli reilusti. JPS voitti ottelun 6-2.

Ensimmäinen puoliaika lähti hyvin liikkeelle punaisten hallitessa pelitapahtumia. Kun matsia oli pelattu 23 minuuttia teki Aku Ojanen ottelun avausmaalin. Jo 3 minuuttia tämän jälkeen laukoi Joonas Peuhuri tilanteeksi 0-2 kulmalyönnistä. Ottelu oli tässä vaiheessa täysin Rödan kontrollissa. JPS teki avausmaalinsa helpohkosti kun ottelua oli pelattu 35 minuuttia ja tämän jälkeen punaisten peli romahti. Ensimmäisen puoliajan loppuun joukkue teki toistuvasti virheitä josta JPS rankaisi ja teki viisi maalia 9 minuuttiin. Puoliajalle mentiin tilanteessa 5-2.

Toinen puoliaika oli tasainen. Molemmat joukkueet pelasivat tarkasti ja saivat luotua maalintekotilanteita ja painetta toisen maalille. Harmittavasti Röda ei kuitankaan saanut lisävaihdetta päälle, jolla oltaisiin saatu kunnon takaa-ajo aikaiseksi. Toisen puoliajan ainoan maalin viimeisteli JPS kulmalyönnistä lisäajalla. Näin lopputulos kirjattiin korijoukkueelle 6-2.

– Tänään pelattiin 81 minuuttia hyvää jääpalloa. Mutta kuten huomatiin niin se ei riitä. Loppujen lopuksi ainoa asia jolla on väliä on voittaminen ja se myös määrittää meidän onnistumisen. Nykyinen taso ei riitä jos halutaan päästä meidän asettamiin tavotteisiin, kertoo päävalmentaja Juha Laitinen.

– Meidän pitää osata kunnioittaa peliä ja ymmärtää mistä asioista lopputulos koostuu. Pitää tarvittaessa osata pelata nöyrästi ja vastaavasti rohkeasti silloin kun on sen aika ja siten voidaan voittaa tiukkoja matseja. Huomioitavaa on, että se ei tule itsestään vaan meidän pitää joukkueena oppia voittamaan, lopettaa Laitinen.

Edustusjoukkueen jatkaa pohjoisen pelireissua huomenna Oulussa kun OLS luistelee vastaan klo 15:00. Matsin voi katsoa livenä Solidsportin sivuilla hintaan 5,90€: solidsport.com/ols-bandy