Tule kokeilemaan Stadilaista harrastebandya!

Harraste|21.1.2020

HIFK Bandy tarjoaa mahdollisuuden jääpallon harrastamiseen aina nuorimmista juniori-ikäluokista harrastejääpallon saakka, jossa pääset nauttimaan talven kuningaslajin saloista mukavassa porukassa. HIFK/3:n yhteyshenkilö sekä pelaaja Elmo Pitkänen kertookin, että joukkueessa tärkeintä itse pelistä nauttiminen. 

– Harrastesarja on rento ja hauska tapa pelata jääpalloa. Treenejä on kaksi kertaa viikossa ja pelejä noin kerran viikossa. Ei sido liikaa, mutta kuitenkin jääaikaa tulee mukavasti. Tärkeintä harrastebandyssä on nauttiminen meille kaikille rakkaasta lajista eli jääpallosta, Pitkänen korostaa.

HIFK/3:n riveissä jääpallon aloittamiseen ei tarvita lajitietämystä ja Pitkänen näkee lajin erinomaiseksi harrastusmuodoksi. 

– Jääpallo on erinomainen muoto harrastaa ulkoliikuntaa. Kausi on suhteellisen lyhyt, mutta se tekee hommasta entistä ainutlaatuisemman. Tämä on hieno tapa pitää yllä kuntoa ja pelata haastavaa lajia hyvässä porukassa. Pelataksesi harrastepuolella sinun ei tarvitse olla ammattilainen, sillä riittää, että pysyy luistimilla pystyssä ja maila pysyy kädessä. Jääpallotaustasta ei tietenkään ole haittaa, mutta pärjää hyvin ilmankin.

Loppuun Pitkänen korostaa hyvän fiiliksen saamisen olevan tärkeintä harrastebandyssä.

– Parasta koko touhussa on hyvällä fiiliksellä pelaaminen. Ei pelata liian tosissaan, mutta kuitenkin hyvällä asenteella, hän päättää. 

Talvea on vielä rutkasti jäljellä, joten tule rohkeasti kokeilemaan jääpalloa hyvässä porukassa! Yhteystiedot löydät täältä.