Teemu Laitiselle Olof Strömstenin muistopalkinto seuran eteen tehdystä työstä!

Olof ”Kanuuna-Olle” Strömsten oli yksi HIFK:n hahmoja 1930-luvulla. Hän oli mukana voittamassa neljä Suomen mestaruutta vuosina 1934, 1935, 1938 ja 1939. Huhujen mukaan Olle oli hidas ja kankea, mutta hänellä oli käsittämätön taito laukoa maaleja. Olle pelasi hienon ja pitkän uran, pelaten yli 100 pääsarjaottelua tehden niissä yli 70 maalia.

Nykypäivänä Kanuuna-Olle Strömstenin muistopalkinto jaetaan vuosittain ansioituneelle henkilölle joukkueen eteen tehdystä työstä joko pelikentällä tai sen ulkopuolella. Tänä vuonna palkinnon saa ansaitusti Teemu Laitinen.

Teemu Laitinen on tehnyt pitkään töitä koko seuran ja erityisesti juniorijääpallon ja sen kehittämisen eteen. Teemu on valmentanut 2001-2003 -ikäluokkia aina jääpallokoulusta edustusjoukkueeseen asti ja on samalla toiminut uranuurtajana seuran junioripolun kehityksessä. Tämän lisäksi Teemu on toiminut Suomen juniorimaajoukkueiden valmentajana eri ikäluokissa. Nykyään Teemu toimii edustusjoukkueen valmentajana, jossa hänellä on suuri vastuu junioripelaajien kehityksessä.