Naiset

HIFK Bandy Naiset osallistuu myös tänä vuonna Naisten Bandyliigaan ja etsii uusia pelaajia joukkueeseen! Naisten Bandyliiga pelataan tänä vuonna turnausmuodossa. HIFK Naisten lisäksi liigaan osallistuvat Wiipurin Sudet Lappeenrannasta ja Akilles Porvoosta. Ensimmäinen turnaus on lauantaina 9 joulukuuta Porvoossa.

Joukkueen tavoite tulevalle kaudelle pelillisen kehityksen lisäksi on pitää hauskaa yhdessä ja nauttia upeasta lajista.

Kiinnostaako jääpallo? Vill du spela bandy?

Kiinnostaako jääpallo?

Harjoittelemme pääosin HIFKn U16-poikien kanssa Kallion Brahen kentällä, joka on myös kotikenttämme. Maanantai-iltaisin (klo 21–22) meillä on avoin naisten pelivuoro (pienpeliä).

Tämän vuoden joukkueemme on määrältään hieman pienempi kuin viime kaudella. Haluamme kuitenkin kasvaa ja kehittyä joukkueena ja toivomme, että uusia harrastajia löytäisi lajin pariin.

Pelaatko tai oletko pelannut jääpalloa? Onko sinulla ollut tauko, mutta haluaisit löytää takaisin rakkaan lajin pariin? Pelaatko jääkiekkoa tai ringetteä ja haluaisit kokeilla jääpalloa tai saada uuden harrastuksen? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule kokeilemaan maailman nopeinta, ja hauskinta joukkueurheilua.

HIFK Bandys damlag tar emot nya spelare

Spelar du eller har du spelat bandy? Har du skridskoerfarenhet från någon annan gren, till exempel ringette eller ishockey och vill få en ny hobby, mera istid och nya vänner?

HIFK Bandys damlag spelar i damernas bandyliga och tränar främst tillsammans med HIFK:s U16-pojklag på Braheplan i Helsingfors. Måndagar kommer vi att ha en öppen istid för spel och träning med damer (kl.21–22).

Vårt lag vill gärna fortsätta spela och träna och behöver därför nya spelare. Ifall du är intresserad, tveka inte att ta kontakt och kom och pröva på världens snabbaste och roligaste lagsport!

Ota yhteyttä

Lina Laurent
Joukkueenjohtaja / Lagledare

040 596 1308
lina.laurent(at)vintermedia.fi