Muutoksia luvassa edustusjoukkueen otteluohjelmaan uusimpien koronarajoitusten takia – uudet ottelupäivät ei vielä tiedossa!

Edustusjoukkue|29.11.2020

30.11.-20.12.2020 väliselle ajalle on tulossa muutoksia otteluohjelmaan. Muutokset tehdään Jääpalloliiton toimesta noudattaen viimeisimpiä COVID19-rajoituksia.

Suurimmat vaikutukset rajoituksilla on Uudellamalla, joka on pandemian kiihtymisvaiheessa. Kiihtymisvaiheen alueilla suositellaan aikuisten harrastustoiminnan keskeyttämistä ja lähikontaktien välttämistä kaikessa toiminnassa. Huippu- ja kilpaurheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet kuitenkin turvataan, joten junioritoimintaa sekä Bandyliigan ja naisten liigan harjoituksia ja otteluita voidaan tämänhetkisen tiedon perusteella jatkaa. 

Jääpalloliiton uusimman ohjeistuksen mukaan Bandyliiga ja naisten liiga toteutetaan Uudellamaalla seuraavasti:
– Pääsarjajoukkueiden harjoittelu ja kilpailutoiminta jatkuu heille määrätyillä vuoroilla 
– Yleisötilaisuuksia ei tule järjestää ja Bandyliigassa Akilleksen, Botnian ja HIFK:n ottelut pyritään kääntämään pelattavaksi vierasjoukkueen kentälle 
– Naisten SM-sarjan otteluille Helsingissä etsitään uudet pelipäivät

Alkuperäisen otteluohjelman mukaan edustusjoukkueella on viisi ottelua kyseisenä aikana ja näistä neljä Uudellamaalla. Näihin neljään Uudellamaalla pelattuun otteluun on tulossa muutoksia. Uusien otteluajankohtien etsiminen ja sarjaohjelmien muutoksien toteuttaminen aloitetaan Jääpalloliiton puolelta pikimmiten. Tiedotamme uusista ottelupäivämääristä heti kun mahdollista.

Ottelut joihin uusimmat rajoitukset vaikuttavat:
5.12 HIFK – Akilles
11.12 Akilles – HIFK
12.12 HIFK – JPS
20.12 HIFK – Kampparit