Edustusjoukkue ei osallistu Bandyliigan ottelutoimintaan viranomaisten laajojen rajoitustoimien aikana

Edustusjoukkue|4.12.2020

Edustusjoukkue ja seurajohto on päättänyt noudattaa täysimääräisesti voimassa olevia, pääkaupunkiseutua koskevia, laajoja viranomaismääräyksiä ja -ohjeita sekä erikseen annettuja matkustamisen välttämissuosituksia ja täten edustusjoukkue ei osallistu Jääpallon Bandyliigan ottelutoimintaan ajalla 4.-20.12.2020.

Päätös olla osallistumatta ottelutoimintaan tehtiin seurajohdon kuunneltua edustusjoukkueen pelaajia, valmentajia ja taustahenkilöitä sekä keskusteltuaan vielä erikseen AVIn, HUS:n, STM:n, THL:n ja Helsingin kaupungin edustajien kanssa.

Päätöksen taustalla on ensisijaisesti terveydelliset syyt. HIFK haluaa omilla toimillaan kunnioittaa viranomaisten asettamia rajoituksia ja olla yhtenä esimerkkinä siitä, että koronataistelu vaatii nyt meidän kaikkien osallistumisen.

Poissaolon aikana tällä hetkellä voimassa olevat otteluohjelman mukaiset ottelut siirretään pelattavaksi tammi-helmikuulle. Liittohallitus päätti sarjajärjestelmän muutoksesta 2.12.2020 siten, että ylempi ja alempi jatkosarja jätetään pelaamatta, jotta mahdolliset siirretyt runkosarjaottelut saadaan pelattua tammi-helmikuun aikana. Kauden 2020-21 playoff-ottelujärjestelmään saattaa myös tulla muutoksia ja niistä päätetään 15.1.2021 mennessä.

Uusien otteluiden ajankohta sovitaan mahdollisimman pian yhteistyössä Jääpalloliiton ja vastaustajajoukkueiden kanssa. Tiedotamme tulevista otteluajankohdista mahdollisimman pian.

Lue HIFK-Bandy ry:n virallinen tiedote: HIFK:n osallistuminen Bandyliigaan pääkaupunkiseudun voimassa olevien laajojen rajoitustoimien aikana