Matka jatkuu Lappeenrantaan – vastassa hallitseva mestari Veiterä

Edustusjoukkue|5.12.2022

Edustusjoukkue matkaa itsenäisyyspäivänä Lappeenrantaan haastamaan hallitsevaa mestaria Veiterää. Matsi alkaa Kisapuistossa klo 17:00. Matsi on toinen tiukasta 8 päivän rupeamasta jonka aikana Röda pelaa neljä ottelua. Ensi lauantaina on tiedossa mm. HIFK 125v-juhlaottelu Akillesta vastaan Brakulla.

Päivän matsissa Rödalla on vastassa kova haaste. Veiterä on hallitseva mestari, ja joukkue on sarjan kestomenestyjä kuudella perättäisellä finaalipaikalla. Mielenkiintoa matsiin tuo Veiterän haastava alkukausi. Mestarisuosikki mm. hävisi viimeisimmän kotiottelunsa OLS:a vastaan ja on muutenkin pelannu tuloksellisesti tiukkoja otteuja. Tästä huolimatta Veiterä lähtee matsiin ennakkosuosikin paikalta ja Röda haastajana.

Pyry Kunnaksen ajatuksia sunnuntain matsista:

Millä fiiliksillä huomiseen matsiin, eilisessä matsissa tiukka voitto taistelun jälkeen?
Sunnuntaina otettiin tärkeä voitto ja näytettiin miten Rödä taistelee. Koko joukkueella oli asenne kunnossa ja Peteltä maalissa aivan huikea peli. Hyvillä fiiliksillä siis eteenpäin ja haastamaan Veiterää. Mukava mennä pelaamaan tuttuun ympäristöön ja kyllähän se vielä oman lisäfiiliksen antaa, kun vastassa on useita vanhoja pelikavereita.

Vastassa Veiterä, minkälaista matsia odotat?
Mielenkiintoiset asetelmat. Me saatiin käännettyä kurssia parempaan ja Veiterällä taas pari haastavaa matsia alla. Kaverilla kova rutiinitaitotaso, josta kertoo lukuisat perättäiset Bandyliigan finaalipaikat, eikä tämä osaaminen sieltä varmasti ole nyt parissa viikossa mihinkään hävinnyt. Varmasti siis tiukka peli tulossa, joka vaatii meiltä onnistunutta suoritusta.

Missä pitää onnistua, että pisteet tulee Stadiin?
Meidän on edelleen parannettava joukkueen yhteistä ymmärrystä pelitavasta ja reagoitava kentällä yhtenäisesti. Voitto tulee vaatimaan kovaa työmäärää ja rohkeaa, mutta huolellista sekä keskittynyttä pelaamista.

Ketä kannattaa seurata ja miksi tiistain matsissa?
Ehdottomasti Otso Ikävalko. Lyönti on kunnossa – maalihanat auki kasvattajaseuraa vastaan?