Kolminkertainen Suomen mestari liittyy HIFK:n joukkueeseen

Edustusjoukkue|24.4.2023

HIFK Bandyn joukkue vahvistuu Lappeenrannasta Helsinkiin muuttaneella Johan Segermanilla. Puolustajana pelannut Segerman siirtyy HIFK:n riveihin Veiterästä, jossa hän on pelannut yhteensä 158 ottelua.

– Muutin huhtikuun alussa Helsinkiin. Muuttoni vaikuttivat tyttöystävä, työt ja mahdollisuus pelata jääpalloa. Hyvillä mielin muutan ja tulen pelaamaan HIFK:n riveihin, Segerman toteaa.

Veiterässä 26-vuotias puolustaja ehti pelata kahdeksan kauden ajan. Saldona noilta vuosilta on kolme Suomen Cupin voittoa ja kolme Suomen mestaruutta. Helsinkiin muuttaessa ei Segermanin tarvinnut pitkään miettiä, minkä paidan pukee päällensä.

– HIFK valikoitui monestakin syystä. Minulla on joukkueessa vanhoja pelikavereita Veiterästä. Lisäksi olen kuullut paljon hyvää joukkuehengestä ja seuran yhteisöllisyydestä. HIFK merkitsee minulle vahvoja perinteitä, Segerman kertoo.

HIFK:n valmennusjohdossa iloitaan Segermanin saamisesta joukkueen riveihin. Monipuolisena alakerran pelaajana miehelle on paljon käyttöä ja se kokemus, jonka mies tuo joukkueeseen, on myös arvokas.

– Loistavaa saada Johan vahvistamaan meidän ensi kauden joukkuettamme. Hän on monipuolinen pallollinen alakerran pelaaja, joka pystyy pelaamaan monilla pelipaikoilla. Nuoresta iästä huolimatta hänellä on paljon kokemusta Bandyliigan mitalipeleistä ja voittamisesta. Hänellä on tietoa ja tunnetta siitä, mitä voittaminen vaatii, HIFK:n valmentaja Teemu Laitinen pohtii.