Kampparit vei pisteet Mikkelissä – avausviikonlopun saldona kaksi tappiota

Edustusjoukkue|22.11.2020

Edustusjoukkue täydensi Bandyliiga-avausviikonlopun vierasmatsilla Kamppareita vastaan. Kampparit oli tyly isäntä ja vei matsin lukemin 7-3. Viikonlopun saldona näin kaksi tappiota.

Ensimmäisellä puoliajalla Kampparit siirtyi 2-0 johtoon jo 16 minuutin kohdalla. Tulostaulu ei täysin vastannut peliä kentällä. HIFK piti palloa Kamppareita enemmän ja hallitsi pelitapahtumia. Punaiset pääsivät useasti Kamppareiden päätyyn mutta ei onnistunut hyödyntämään tätä. Kun ottelua oli pelattu 36 minuuttia toi Aku Ojanen punaiset maalin päähän, 2-1, kulmalyönnistä. Kampparit kuitenkin kuittasi takaiskun ja siirtyi 3-1 johtoon vain 3 minuuttia myöhemmin. Puoliajalle siirryttiin näissä lukemissa.

Toisella puoliajalla Kampparit lisäsi johtoaan ja punaisten peli lässähti takaiskuista. Kun peliä oli pelattu 74 minuuttia johti kotijoukkue jo 6-1 ja vasta tämän jälkeen onnistui punaiset saamaan tulosta tulostaululle. Ensin Patrik Huber tasoitti kulmalyönnistä tilanteeksi 6-2 ja 3 minuuttia myöhemmin laukoi Santeri Laitinen rangaistuslyönnistä tilanteeksi 6-3. Kampparit viimeisteli vielä loppulukemiksi 7-3 rangaistuslyönnistä pelin loppuhetkillä.

– Kampparit oli tänään erittäin hyvä puolustussuuntaan. Päästiin useasti heidän päätyyn mutta ei onnistuttu samaan tulosta. Puolustivat tiiviisti omalla kenttäpuoliskolla. Pitää myös antaa tunnustusta heidän tehokkuudelleen hyökkäyspäässä, varsinkin erikoistilannepelaamiseen. 5 maalia erikoistilanteista, kertoo päävalmentaja Juha Laitinen

– Vaikka lopputulos ei sitä näytä niin pelattiin tänään hyvin. Pidettiin palloa ja hallitiin pelitapahtumia. Kunhan päästään treenaamaan isolle jäälle niin saadaan ajoitukset, erikoistilanteet ja muut pienemmät asiat kohdalleen. Pelissä oli paljon hyvää ja pitää vaan pystyä muuttamaan se tulokseksi, lopettaa Laitinen.

Matsin onnistujana voidaan nimetä puolustajana pelannut Richard Laibert. Laibert oli aktiivinen hyökkäyssuuntaan sekä varma ja fyysinen puolustupelissään.

Edustusjoukkue jatkaa pelejään ensi sunnuntaina Brakulla kun OLS saapuu vierailulle. Matsi alkaa klo 13:00. Kaikki paikalle kannustamaan Röda voittoon!