Jääpallokoulu

Jääpallokoulu kasvattaa nuoria talviliikunnan ja jääpallon harrastamisen pariin. Jääpallokoulun tavoitteena on luoda turvallinen ja motivoiva alku lasten sekä nuorten urheilu-harrastukselle. Koulu on kohdennettu kaikille 2012-2016 syntyneille, jääpallosta ja luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Ohjaajina toimivat ammattitaitoiset HIFK Bandyn entiset ja nykyiset pelaajat sekä valmentajat.

Varusteet

Jääpallokoulun aloittamiseksi tarvitaan luistimet ja ristikollinen, jääpeleihin tarkoitettu kypärä sekä kaulasuojus. Muiden suojien käyttöä suositellaan (polvi- ja kyynärsuojat). Vaatetuksen kannattaa olla sääolosuhteet huomioiden sopivan lämmin ja hengittävä.

Kouluajat

Jääpallokoulu järjestetään ennen ulkojäiden avaamista viikonloppuisin Malmin jäähallissa. Ulkokauden alettua Jääpallokoulu järjestetään tiistaisin klo 17.30-19.00 Kallion tekojäällä ja sunnuntaisin klo 8.15 – 9.30 Oulunkylän tekojäällä. Kokoontuminen on aina 15 minuuttia ennen koulun alkamista.

Kustannukset

2022-2023 jääpallokoulun kausimaksu on 130€. Kausimaksu sisältää noin 25 jääharjoitusta, harjoituspaidan, mailan sekä pallon.

Ota yhteyttä

Ilmoittautumiset ja kysymykset sähköpostilla osoitteeseen: jpk(at)hifk-bandy.fi