HIFK:n joukkueen rakennus hyvässä vauhdissa

Edustusjoukkue|3.5.2024

HIFK:n joukkueen rakentaminen on sujunut hyvin ja joukkueeseen on saatu kiinnitettyä jo 11 pelaajaa, joista yksi on maalivahti. Mukana on niin kokemusta kuin myös nuoria maajoukkuetason pelaajia.

Pelikenttien kokenut nestori, HIFK:n monivuotinen kapteeni Tommi Niittylä jatkaa peliuraansa Stadin kirkkaissa valoissa. Niittylä on pelannut Bandyliigassa 544 ottelua 27 kauden ajan, joista 20 kautta hän on pelannut kilpipaidoissa. HIFK:n lisäksi hän on edustanut urallansa Botniaa ja Vestaa.

Suomen U19-maajoukkuepelaaja, Ruotsissa IFK Vänersborgin juniorijoukkueessa kaudella 2023-2024 pelannut Simo Vainikka palaa helsinkiläisseuraan. Vainikka on pelannut HIFK:n paidassa kausilla 2021-2022 sekä 2022-2023.

Kokeneista pelimiehistä jatkosopimuksen HIFK:n kanssa ovat tehneet myös toista kautta helsinkiläisseurassa aloittava Johan Segerman, joukkueen varakapteeni, seitsemättä kauttaan Helsingissä aloittava Pyry Kunnas, vakiokalustoon jo kuuluva, 11 kauttaan aloittava Pyry-Peetri Piironen ja kymmenettä kauttaan aloittava Richard Laibert.

Nuoremmasta kaartista sopimuksen ovat allekirjoittaneet U19 MM-kisoissa turnauksen parhaaksi maalivahdiksi ja tammikuun Bandyliigan pelaajaksi valittu Eelis Laitinen, U19-kisoissa pelanneet Iiro Väkiparta, Milo Laurent ja Juuso Partanen sekä neljännen kautensa edustusjoukkueessa aloittava Atte Auvinen.

HIFK tulee lähiaikoina kertomaan lisää uusista pelaajasopimuksista.